Havarované auto v Jihomoravském kraji (9.10.2019) | foto: HZS Jihomoravského kraje

Jedno auto se probouralo do obývacího pokoje, druhé skříply tramvaje

  • 17
Ke skutečně kuriózním nehodám došlo ve středu hned na dvou místech republiky. V jihomoravské obci Sebranice auto narazilo do rodinného domu a probouralo se přitom až do obývacího pokoje. V Praze zase zůstalo auto zaklíněné mezi dvěma tramvajemi, které ho skříply mezi sebe.

K první nehodě došlo ve středu krátce před patnáctou hodinou odpoledne. Auto značky Audi nabouralo do rodinného domu v obci Sebranice, přičemž se mu povedlo probořit zeď až do obývacího pokoje. Nikdo přitom nebyl zraněn.

„Zajistili jsme stěnu domu pomocí výdřevy před dalším zřícením a následně havarované auto odtáhli a vyprostili. Stav rodinného domu však posoudí až statik,“ uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Jan Dvořák.

Auto „skřípnuté“ mezi tramvajemi

K další zvláštní nehodě došlo také v Praze. Ve Spálené ulici se krátce po šesté hodině večerní srazily dvě tramvaje s osobním autem. To vyjíždělo z vedlejší ulice, přičemž tramvaje jedoucí po hlavní silnici proti sobě ho zmáčkly mezi sebe.

Kvůli nehodě byl provoz v místě asi půl hodiny omezen.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video