PS

P44e91t35r 47S23i63k68o88r85a

13. 5. 2024 12:55

Vondráček mohl navrhnout třeba ještě Husáka in memoriam, nejen, že ho soudruzi vyhodili z práce, ale taky odsoudili na doživotí a jen se štěstím unikl oprátce. Přispělo by to ke smíření se s minulostí. Ten Vondráček je naprostý demagog a anonista.

DK

Nemyslíte si, že to byl jeho náad, že ne.

PB

P95e73t18r 78B28e28n52a

13. 5. 2024 12:18

Zeman ma dostat vyznamenani za co? Za to ze tu 10 let provozoval rusakum agenturu na prazskym hrade? Lidi uz zapomeli na Mynare co se 10 let marne snazil o proverku, o nemz Zeman prohlasil ze kdyz ji do roka nesezene ze konci? Na Nejedlyho s fotkou Putina na telefonu? Na Ovcacka co kopal za Putina a rusaky celou dobu v TV a tweetoval v rustine?

Ty si zaslouzi tak maximalne trest za vlastizradu, nic jinyho.

VP

Bílý Lev pro Zemana? To je naprosté šílenství...

VR

Zeman může dostat vyznamenání tam maximálně v rusku a Číně za příkladnou kolaboraci.

Foto

Každopádně pokud se neuděluje i anticena, nemá smysl ho do Vladislavského sálu zvát. To musí pochopit každý inteligentní člověk.

TH

„Já jsem říkal, že by to byla šance pro smířlivé gesto do společnosti, ale návrh neprošel,“ řekl iDNES.cz bývalý šéf Sněmovny Radek Vondráček z ANO, který neúspěšně pro Zemana prosazoval Řád Bílého lva.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/navrhy-na-statni-vyznamenani-podvybor-snemovna-neprosli-zeman-posselt-kundera.A240513_112129_domaci_kop

Jaké smířlivé gesto, panebože??? Ten zakomplexovaný tvor jak může, tak škodí i teď a on chce, aby se s ním rozeštvaná půlka národa jednostranně usmířila? Ani omylem!

JS

Opilec navrhnul opilce. To prostě nevymyslíš!!!

ZS

Vondráček má sklon k nadměrnému pití alkoholu?

Foto

Se divím, že Vondráček nenavrhl Babiše ...

TP

Bílého Lva za chlast a lži?? Se někdo zbláznil?

LK

Navrhuji vždy pátera Antonína Voráčka, posledního děkana řádu maltézských rytířů ve Strakonicích a převora pražského konventu. 27. března 1953 byl odsouzen ve vykonstruovaném procesu za velezradu, vyzvědačství a neoznámení trestného činu na 8 let do vězení. Nesmírně hodný člověk milovaný farníky, který na lidi nezanevřel ani po 7 letech komunistického kriminálu. Tak ho budu tak nějak navrhovat i nadále, ale hádám bez podpory někoho ve Sněmovně to nemá valného významu.

JV

Navrhovat ho v diskuzi na iDnes taky nebude ten nejlepší nápad, ovšem.

JK

Zkusi mi prosim nekdo pripomenout, co silne prospesneho pro tuto zemi udelal Zeman v dobe prezidentovani (a jmenovani soudcu nebo clenu bankovni rady CNB za to nepovazuji)? Fakt si nevybavuji jedinou prospesnou aktivitu. Naopak si vybavuji vysoke desitky a mozna i stovky tech spatnych