Muž postřelil na terase svého známého

Pankrác - Před hotelem v Horáčkově ulici na Pankráci v Praze 4 postřelil mladý muž podle zjištění reportéra TVD svého známého. Ke konfliktu došlo při posezení se skupinkou přátel na zahrádce restaurace hotelu. Zraněného muže odvezla záchranka do nemocnice, kde byl okamžitě operován. "Informaci o střelbě přijali policisté na lince 158 krátce po 13. hodině," potvrdila Iva Knolová z pražské policejní správy.

Přivolaný lékař zjistil, že kulka zasáhla osmatřicetiletému muži levé tříslo. Postřeleného po prvotním ošetření převezla rychlá záchranná služba do nemocnice. Teprve podle kulky z těla raněného bude také možné zjistiti, o jakou zbraň šlo.

Výstřely zazněly při běžném provozu hotelu. Na zahrádce sedělo podle očitých svědků několik mužů a zatím nikdo neví, zda se před událostí pohádali. Svědkové ale tvrdí, že včetně pachatele ihned po střelbě nasedli do luxusních aut a odjeli.

Podle některých místní obyvatel jsoou incidenty v okolí hotelu časté, a tak je dnešní střelba ani příliš nepřekvapila, zjistil reportér TVD.

Policisté snímají otisky ze sklenic na stole, za kterým seděl střelec i postřelený. (16. 5. 2001)

U tohoto hotelu na Pankráci se střílelo. (16. 5. 2001)

Policisté po svém příjezdu místo ihned zajistili a provedli základní vyšetřovací úkony. (16. 5. 2001)

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video