Diskuze

Karas: Putin se zastaví tam, kde mu budou klást odpor. Bojím se o Kazachstán

Miroslav Karas je zkušený televizní reportér. Jako zahraniční zpravodaj působil v Polsku a v Rusku a zná perfektně tamní mentalitu a reálie. MF DNES poskytl rozhovor, ve kterém se zamýšlel nad možnými pohnutkami ruského prezidenta Vladimíra Putina. „Ukrajina je v Rusku obecně vnímána velmi negativně, jako nepřítel,“ říká mimo jiné Karas.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

No Čína zadupala a Putin okamřitě vojáky z Kazachstámu stáhl.

0 0
možnosti
JP

Nechápu to, že by někdo chtěl, aby se NATO zapojilo do bojů na Ukrajině. To by znamenalo třetí světovou a to doufám nikdo nechce. Je to sice smutné nechat je napospas Rusům, ale kromě sankcí, humanitární pomoci a dodávek zbraní se nic reálně dělat nedá.

2 0
možnosti
RV

ale ono by to mohlo aj stačiť, i myslím.

1 0
možnosti
DN

Navrhujem vyhostiť každého jediného Rusa, ktorý žije na prehnitom západe. Lebo by sa mohlo stať, že Putin sem bude chcieť prísť, aby ho zachránil pred šikanov. A zabaviť majetok, uvidíme, kde je toho majetku viac, či Rusákov na Západe, alebo alebo naopak.

1 1
možnosti
PR

P74e52t60r 28R15y97b29o79n

26. 2. 2022 11:56

presně tak!

1 0
možnosti

No spíš to vypadá na potupu na Ukrajině, kterou kvůli pomalému postupu a tisícovým ztrátám (a tím změnou nálady v Ruské společnosti), měnícím se postojem Číny, která si začíná uvědomovat jak silné důsledky mohou mít opravdové sankce proti Rusku i pro Čínu (které mohou přijít v brzké době, a které budou bolet všechny, ale EU nakonec nebude moci jinak, pokud Rusák nepřestane),bude muset stejně začít řešit diplomaticky, protože už teď má tak 5tis. padlých vojáků a Ukrajinci je budou ostřelovat ve městech ze všech stran, i když to město obsadí a bez Číny zůstanou sami a na mizině.

4 0
možnosti
MJ

Vracím se k výroku našeho nejvyššího státního zástupce a iniciativě nic.cz. Vypnutí proruských webů a oznámení, že schvalování ruského postupu na Ukrajině lze považovat za trestný čin se sazbou až tři roky vězení je cestou do pekel. Tady právě končí jakákoliv demokracie a nastupuje řízená diktatura jediné pravdy. A to té EU a USA. jsem naprosto znechucen. Každý by měl mít právo, vyslechnout si obě strany. I když se my ty myšlenky nelíbí.

1 10
možnosti
JN

Milan Josovič je vrah a gramatický talent.

Sice je to okázalá lež, ale jistě raději preferujete, že tu lež mohu svobodně šířit ve Vašem okolí.

3 0
možnosti
LM

U Kyjeva se bojuje i za Prahu. Okamžitě přerušme veškeré styky s gangsterskou velkorusáckou Říší Zla krvelačného kremlofašistického diktátora Putina a Ukrajincům pošleme vojenskou a humanitární pomoc a přejme jim dobrou mušku!

11 0
možnosti
DR

Jako další na řadě vidím Moldavsko :-/ Snad nemám pravdu.

2 0
možnosti
MZ

Ano, take to tak vidim a zmineny Kazachstan. Belorusko uz ma. Pak bude pokracovat s dalsimi postsovetskymi staty. A dale si bude usurpovatv zeme dal na zapad, i nas.

0 0
možnosti
MZ

To, ze je rusky narod zmanipulovany, je v podstate jedno. V Rusku vladne strach. Putin rekne a armada jde. Komu z tech mladych kluku v armade se chce bojovat, malokomu. Putin je terorista a s teroristou se nevyjdnava, i kdyz by to melo znamenat konec sveta. A to pisi s plnou vaznosti, kdy mam dve male deti.

5 0
možnosti
RK

Trefil to přesně: Skrček Putin dělá přesně to, co mu svět dovolí. Tohle by se za Reagana, obou Buschů, Thatcherové nebo Kohla nestalo. Dnešní lídři nemají koule ( kromě šíleného skrčka). Jednotná Evropa není schopna vyřadit Rusko ze Swiftu............. Já bych se z toho pozvracel.

4 0
možnosti