Mimořádné vánoční vydání MF DNES

Mimořádné vánoční vydání MF DNES | foto: iDNES.cz

Mimořádná MF DNES k Havlovu pohřbu. V řetězcích, trafikách i benzinkách

Ačkoli na Štědrý den obvykle noviny nevycházejí, deník MF DNES připravil speciální vydání u příležitosti pohřbu Václava Havla. Je od rána k dispozici na 5 000 prodejních místech po celé zemi, v potravinových řetězcích, na trafikách i benzinových pumpách.

"Toto štědrodenní vydání je slavnostní - je to památeční vydání, velká vzpomínka na prezidenta Havla," říká šéfredaktor MF DNES Robert Čásenský. Dvacet čtyři stránek tak obsahuje nejen podrobnou reportáž a množství fotografií z pohřbu Václava Havla a projevy, které tam zazněly.

Ve vydání je též rozsáhlý životopis a slavné snímky zesnulého prezidenta, najdete v něm i dosud nepublikovaný rozhovor o listopadu 1989, který pořídil Karel Pacner, nebo vzpomínky redaktora MF DNES, jenž strávil s Havlem několik měsíců ve vězení.

Je to už druhé mimořádné vydání od smrti Václava Havla; první vyšlo v neděli, v den jeho smrti. 

Protože na Štědrý den a Vánoce jsou trafiky zavřené, sobotní vydání k úmrtí Václava Havla bude k dostání v supermarketech a hypermarketech, které mají otevřeno, a na benzínových pumpách. Současně s ním je ovšem v prodeji i páteční vánoční vydání - vánoční přání osobností i magazín Víkend věnovaný Václavu Havlovi.

 Obě vydání si také můžete pořídit pro váš iPad a iPhone. Stačí si v App Store stáhnout aplikaci MF DNES.

 Sobotní vydání MF DNES pořídíte v následujících sítích. Potravinové řetězce: ALBERT, BILLA,TESCO, PENNY MARKET, KAUFLAND, SPAR, GLOBUS, LIDL. Řetězce trafik: GECO, RELAY, M-TRAFIK, VALMONT. Řětezce čerpacích stanic: OMV, BENZINA, SHELL, AGIP, LUKOIL, ČEPRO, PAP OIL.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video