Mám malou restauraci

  • 4
Mám malou restauraci o jedné místnosti. Sama sice kouřím, ale nemám ráda zakouřené místnosti, tak jsem za nemalé peníze pořídila čističku vzduchu. Tyto čističky jsou dost účinné a tak, když nekuřák nesedí přímo vedle kuřáka, ani kouř necítí. Teď uvedu dva příklady. Přišla skupinka asi deseti hostů a jeden hned, že zde nemůže sedět, protože se zde kouří.

Na mou připomínku, že se nedá nic dělat, že je v hospodě, se uklidnil. Dva  z této skupiny byli kuřáci a pálili o sto šest. A ten největší řvoun seděl mezi nima. Když jsem ho upozornila, ať si sedne vedle, tak už mu to nevadilo.

Příklad číslo dvě. Přišel jeden nekuřák, ale kamarád ostatních kuřáků. Nadával, že je tam nakouřeno, tak jsem ho odkázala k jinému stolu přímo pod čističku vzduchu. Pochopitelně zůstal sedět mezi kuřáky, protože nebude sedět sám. To víte, že se teď hodně o tomto zákazu mluví, jsme kousek od Bystřice nad Pernštejnem. I nekuřáci říkají, že kouření a pivo patří do každé hospody. Jestli to naši velmi chytří poslanci schválí, tak to dopadne tak, že si budou kupovat buď lahváče nebo i soudky a budou je pít doma v garážích apod. A co myslíte nekuřáci. Ti tam budou sedět s nimi.        


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video