MS

Ona přece neřekla, že každý volič Smeru je spodina. Řekla, že Fico hledá voliče mezi spodinou. Podle Veselého žádná spodina neexistuje, takže budeme tedy předstírat, že všichni občané jsou vzorní, skvělí, šikovní, poctiví? Neexistuje skupina lidí, kteří třeba nepracují, žijí z dávek, kradou a podobně? Nemyslím, že by zrovna Fico bodoval mezi těmi nejpracovitějšími. Vašáryová to řekla trochu neomaleně, ale víceméně pojmenovala realitu.

MK

Snahu o argumentaci cením, ale uvidíte, že je úplně zbytečná, protože o fakta tu málokdo stojí.

RK

Ani napodruhé nepochopil to, co Vašáryová řekla. To je materiál

Foto

Ale pochopil. Vy se jen její nenávistná a společnost rozdělující slova snažíte bagatelizovat.

MD

Tak přeci jen strach o korýtko zvítězil..

DN

Iba dve väznice na Slovensku majú samostatný volebný okrsok, takže presne vidíme, ako sa v nich volilo.

V leopoldskej väznici získal Pellegrini 92 percent. V Hrnčiarovciach nad Parnou mal 89 percent.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23313539/devat-z-desiatich-vaznov-volilo-pellegriniho-zozbierali-sme-zaujimavosti-z-volieb.html

PB

P53e15t58r 40B67u79r94i11a45n

22. 5. 2024 10:03

Nevím kdo z vás viděl to úvodní videjko, kde takto vulgárně Xaver reaguje a na co reaguje, ale docela mě v něm překvapilo, že tento exponát sedí za mikrofonem a přitom formulování jedné věty mu zabere půl minuty i víc. Poslouchat ten jeho úvod a čekat přes minutu na to, než se vymáčkne co vlastně chce říct, bylo utrpení.

To už Otík z vesničky střediskové reagoval hbitěji.

Foto

J61a17n 51S49v44a51t96e14k

22. 5. 2024 11:06

Pane Xavere, ona paní Vašáryová neřekla, že SMER volila (vesměs) spodina, ona řekla, že SMER ústy pana Fica loví voliče i mezi "spodinou".

Jestli nevidíte rozdíl mezi "volila ho spodina společnosti" (tj. všichni voliči SMERu jsou spodina) a "Fico lovil voliče i mezi spodinou" (tj. část voličů SMERu může být tzv. spodina), neoplýváte příliš základní logikou a nechápete mluvené ani psané slovo, což mě ve vašem případě jaksi udivuje...

Ona totiž "spodina" je v každé společnosti (na Východě stejně jako na Západě). Kdysi se tito nazývali i jinými názvy, např. lumpeproletariát apod.

Jinak o hlasy těchto voličů se uchází koneckonců i ANO (proto se nezná ke svým původním výrokům a plánům), protože jako správnému populistovi jde Babišovi jen a jen o hlasy do nejbližších voleb. Tím se stává Babiš "politikem", avšak nikdy se nestane "státníkem".

Z hlediska krátkodobých volebních uzisků je pochopitelná snaha usilovat i o voličskou podporu různých národovců apod., z hlediska dlouhodobého je rozumnější se na tyto raději neobracet (mnozí z nich by i za kus žvance prodali i svou matku, natož pak vlast).

PR

Zatímco Fialovci (nebo jiné ušlechtilé strany) stojí před volebními místnostmi a říkají lidem: Ty mě nevol, ty jsi spodina. Tak jste to myslel

OK

Tento pán je buran, který tak nějak zapadá do toho současného buranství, které zosobňoval už třeba Miloš Zeman a pokračuje v něm například ten chlapík z Průhonic (jehož jméno nechci ani vyslovovat). Takže má nesporně mnoho nadšených posluchačů a obdivovatelů...Jinak je to pro mě samozřejmě celkem odporná osoba.

Foto

Jen se chci ma něco zeptat. Paní Vášaryovou znám jako herečku, jako diplomatku, troufnu si říct, že vím co v životě dokázala, čím se zabývala. pro mě úctyhodná a úspěšná osoba. U pana Veselého to nevím. Teda navím nic skutečně hodnotného. Zkusil jsem i google samozřejmě. Ale třeba mě někdo vysvětlí že se pletu a že pan Veselý je úspěšná a úctyhodná osoba. .

KP

Pan Veselý dovede skvěle roztáčet ty nejnižší lidské pudy a když dostane funkci, tak ji zneužije jak mu řeknou, což ANO v radě přesně potřebuje.

LS

A tento total rectal bývá flasteneckou spodinou na diskuzích vydáván za vzor slušného a nezaujatého publicisty 🙄

MK

Ať se omlouvá, jak chce, hlavně už ho z ČT vykopněte. To, že tam sedí zrovna on, je fakt obrovský omyl. Ten člověk nemá žádný profesní, morální ani intelektuální kredit.

MN

No, když se u nás nevyhazuje za večírky po střelbě na fakultě ... ani za lhaní. Ani za šifrované telefony pro děti Rakušana od dalo by se říct mafie ... atd. Tak nějaká televizní rada .... je úplné nic