Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Langer osočil policii kvůli kauze Kořistka

Stínový ministr vnitra ODS Ivan Langer osočil policii, že postupovala při vyšetřování kauzy údajného uplácení unionistického poslance Kořistky nezákonně. "Policie vyvíjela nátlak na svědky," řekl Langer v diskusním pořadu České televize Otázky Václava Moravce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

EasyR

6. 10. 2004 13:15
Kořistka za mříže
Včera jsem byl s Kořistkou na kafi. Prý když mu dám preferenční hlas, dostanu od něj 20.000,- a místo zahradníka. Fakt, může mi to dosvědčit přítelkyně, které jsem to vyprávěl. Teď už jen čekám, kdy Kořistka odletí vrtulníkem do basy...  Nebo má snad pro svoji historku víc (resp. pádnější) důkazů, než já ???
0 0
možnosti

lspeedy

4. 10. 2004 19:39
No,
myslim, ze kazdemu rozumne uvazujicimu cloveku to musi byt jasne tim, ze ti dva odmitli test na detektoru lzi. Tady vubec nejde o nejakou pripadnou prukaznost u soudu...nebo si snad myslite, ze kdyby meli sanci projit detektorem lzi s tim, ze jsou nevinni a nikoho neuplaceli, ze by si tuhle moznost, jak se ocistit v ocich volicu (a jen o ne tu jde), ODS nechala ujit?
0 0
možnosti

Zmuda

4. 10. 2004 19:49
Re: No,
..kecy..vo to tady vůbec nejde. Mě vůbec nezajímá nějakej podělanej Kořistka,je to prahobyčejný hlupec.Mě zajímá kam nás tahnou socani..a to už také spousta rozumných lidí chápe. Vládní koala udělá vše možné a i nemožné jenom proto aby ochránila své korýtka. Protože při novém obsazovaní koryt se také dělá pořádek ! A vo tom to je ! To by vyplavalo svinstva ! A nejvíc svinstva by bylo na "vnitru"...
0 0
možnosti

Zmuda

4. 10. 2004 19:39
No to se zde zase sešlo..
..maníků a manic ,co zkritizovaly ODS za fašistické metody a za zastrašování. I mister karoten se přidal ,ostatně jak jinak,že ? Mister CoCs...atd. Co se takto zeptat přímo těch dvou zmiňovaných dívek ,přítelkyň oněch vyšetřovaných pánů ( Dalík , Večerek ),jak s nimi policie jednala a co po nich vlastně chtěla..když už jde o tu objektivitu ? Co páni novináři ? Udělejte a hoďte sem interview ....ať se dozvíme kdo maluje čerta na zeď a kdo plácá a plácá...! Nezajímá mě názor pana Bublana..ten jsem slyšel..zajímá mě názor tech dvou " svědkyň ",jak se k nim stavěla policie a co po nich chtěla ! O tom zřejmě mluvil poslanec Langer...
0 0
možnosti

Rommik

4. 10. 2004 15:35
??????????????
A teď otázka : proč to Kořistka nedotáhl do konce?Proč neoslovil policii a úplatek "nepřijal"?Je na to nějaké rozumné vysvětlení?
0 0
možnosti

patockajan

4. 10. 2004 15:45
Re: ??????????????
Právě v tom textu se píše o Kořistkově strachu. Znovu musím opakovat: to si myslíte že je ODS při svých preferencích tak sociálně izolovaná v české společnosti, že by v případě že by se Kořistka obrátil na policii, to někdo hned zatepla z policejních struktur nevynesl a Dalík s Večerkem by nebyli varováni?
0 0
možnosti

patockajan

4. 10. 2004 15:24
Pro připomenutí...
Jak vidím Zdeňka Kořistku...
Osud poslance Zdeňka Kořistky se zdá zpečetěn, další možný svědek české zkorumpovanosti bude litovat, že vůbec kdy o podplácení promluvil. Budeme-li psát konečný účet, je jasné, že světské spravedlnosti neunikne. Čeho se dopustil? Svěřil se s tím, že mu člověk blízký ODS nabídl deset milionů korun za to, že shodí vládu při hlasování o důvěře. Jako ten, který od něj tato slova uslyšel poprvé, můžu říci, že jeho výpovědi jsou naprosto konzistentní od první chvíle, kdy je vyslovil. Jestliže šéf poslaneckého klubu ODS Vlastimil Tlustý nyní tvrdí, že si Kořistka obvinění ODS načasoval a přišel s ním sám od sebe a zcela záměrně před hlasováním o důvěře, nemluví pravdu. Stejně tak je nesmyslné mluvit o tom, že šlo snad o nějakou předem připravenou kampaň. Nebýt totiž šéfa ODS Mirka Topolánka, který o jednání s Kořistkou řekl neobratně MF DNES, a následného telefonátu MF DNES tomuto poslanci, Kořistka by o korupci nepromluvil. Při našem rozhovoru jednání s ODS dokonce nejdříve popřel. Promluvil až ve chvíli, kdy poznal, že redakce má o tomto jednání informace. To se shoduje i s tím, jak dnes Kořistka své chování vysvětluje. .... Jestliže dnes Kořistka tvrdí, že má strach, lze mu věřit. Pamatuji si na naše setkání v Ostravě poté, co o korupci promluvil. Přede mnou seděl člověk, který měl evidentně velký strach o sebe a svou rodinu. Mluvil o tom, jak celou noc strávil s manželkou a donekonečna vše probírali. Už tehdy přesně předvídal, že stejně jako v minulosti, ani teď se korupce v politice neprokáže, on nemůže svá slova nijak prokázat, ODS na něj podá trestní oznámení, bude tvrdit, že se je snažil politicky znemožnit, a z něj bude politická mrtvola...
0 0
možnosti

patockajan

4. 10. 2004 15:27
Doplněk k Pro připomenutí...
Jedná se o část textu novináře Radka Bartoníčka z MF DNES, jehož článek celou aféru rozpoutal. Vyšlo 25. 8. 2004
0 0
možnosti

Rommik

4. 10. 2004 14:41
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ku*va a mě připadá zvláštní,proč Dalíka  vozí helikoptéra (kolik stojí takový převoz?),proč není sděleno obvinění Kořistkovi,když je na něho také podáno oznámení,proč není nejaký přímý důkaz pro zadržení,proč to Kořistka 3 týdny mlčel,proč nedotáhli akci do konce(mohl si ten úplatek jako nechat dát),proč odešel Bielesz,proč změnil orientaci Kott........
0 0
možnosti

VENDULA

4. 10. 2004 13:39
Porad je ale divny
Proc se sesel asistent predsedy opozicni strany a lobista s poslancem vladni strany. Predpokladam, ze jsou to vsichni casove vytizeni lide, takze kvuli plkani o zenskych a fotbale to asi nebylo (jeste nekde v ostrave) a tezko naivne predpokladat, ze ho premlouvali k potopeni vladi (a v podstate i potopeni stranickych kolegu vcetne predsedy ve vlade = vlastni mala politicka sebevrazda s nejistym vysledkem) s prazdnyma rukama. Policejni manevry okolo sice smrdi fraskou a Langr zameruje pozornost medii na tuto stranku, porad ale zustava postup ODS zvlastni, ktery i bez nejakeho udani vyvolava otazniky a vyvolaval by, kdyby na to upozornil napriklad nejaky vsimavy novinar fotograf a pany by "zdokumentoval" pri takove schuzce.
0 0
možnosti

obcanek

4. 10. 2004 14:30
Re: Porad je ale divny
Přesně tak,po odchodu p.Bielesze  se ve chvíli,kdy byl p.Kořistka označen za jeho nástupce,spustila ODS povyk,že poslanec,který jednoznačně nedeklaroval podporu vládní koalice bude vystřídán poslušnou loutkou,tedy přesněji loutkou,poslouchající přesně rozhodnutí vedení pol.strany,která jej nominovala a je členem vládní koalice.Za pár dní na to se s ním sekretář  předsedy nejsilnější opoziční strany a další přicmrdovač ODS sejdou "jen tak na kafe a popovídat si o politických názorech" ? No,tomu opravdu věří jenom hodně zarytý příznivec modrého chřástala.A to ještě ten nemyslící.Ten myslící si asi řekne - hele,tady fakt asi něco smrdí ...... .
0 0
možnosti

CoCs

4. 10. 2004 12:17
Langr otevřeně vyhrožuje pracovníkům orgánů činných v trestním řízení
a takovýto člověk s fašistickým a bolševickým chováním chce jednou býti ministrem vnitra?!!!!!!
0 0
možnosti

pavelxyz

4. 10. 2004 12:30
Re: Langr otevřeně vyhrožuje pracovníkům orgánů činných v trestním řízení
máte jistě na mysli někoho z KSČM, případně z ČSSD, jelikož osočovat někoho z ODS z bolševického chování je buď blbost, nebo naprosté nepochopení směru politických stran. Lituji Vás.
Snad by stálo za zamyšlení jakým způsobem policie postupovala. Můžeme se dočíst, že někdo někoho přepadl, přiznal se k tomu, vyhrožuje svědkům, ale policie nemá důvod jej zadržet, případně uvalit vazbu. Zde je to však jiné, zde je policie vzorem, který na základě slovního projevu jednoho člověka okamžitě a střelhbitě zavírá jiného člověka. Že jde o osobu z opoziční strany, že je před volbama je stejně nepodstatné pro Vás, tak jako to bylo nepodstatné v únoru 1948.
Zamyslete se, berte pas a utíkejte, dokud je čas a dokud nás nezavírají a nepopravují ..........
 
0 0
možnosti

interracial

4. 10. 2004 11:39
dotaz
odkdy se, vážení přispívající, vyjadřuje policajt ke slovům politika? Za policajta vždy mluví ministr vnitra či policejní prezident a ne nějaký noshled macháně či podobní. 
Obávám se, že tímto - tj. Macháně veřejně kritizuje politika - se skutečně z původně nestranné složky - tj. policie - stává stranná složka , a to v područí socanů.
Socani a vy podobní, zamyslete se nad tím.
0 0
možnosti

Montaigne

4. 10. 2004 11:38
Jen máloco
 vypadá tak sprostě a nedůvěryhodně jako rybí huba pana Langera 
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Podmínky míru musí určit Ukrajina, říká ministryně obrany Černochová

29. dubna 2024

Premium Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) o sbírce na munici pro Ukrajinu, komunikaci náčelníka...

Vědmy jdou do akce. Mladé dronařky tvrdě cvičí a chystají se na Rusy

29. dubna 2024

Premium Ukrajina (od zpravodajů iDNES.cz) Válka na Ukrajině je v nemalé míře válkou dronů a technologií. Ukrajina, ale i Rusko je vyvíjejí,...

Americkou Oklahomu a okolní státy zasáhla série tornád. Úřady hlásí čtyři mrtvé

28. dubna 2024  22:16

Nejméně čtyři mrtvé si vyžádala série tornád, která od sobotního večera zasáhla Oklahomu. Podle...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!