Úspěšný biochemik David S., který poslal výhružný dopis manželce prezidentského kandidáta Monice Babišové, si podřezal žíly přesně v den, kdy do Brna přijel Andrej Babiš se svou ženou. Sebevraždu spáchal muž v jednom z nejluxusnějších brněnských domů AZ Tower. | foto: Profimedia.cz

Žil v luxusním brněnském mrakodrapu. Babišové poslal kulku a podřezal si žíly

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Úspěšný biochemik David S. v jednom z nejluxusnějších brněnských domů a vůbec nejvyšším mrakodrapu v Česku zabalil nábojnici do obálky, napsal výhrůžný dopis a odeslal ji Monice Babišové. V den, kdy do Brna přijel prezidentský kandidát Andrej Babiš právě se svou ženou Monikou a přesně v okamžiku, kdy mluvil o tom, jak mu lidé vyhrožují, si David S. podřezal žíly.

„Byl po transplantaci, chodil tady s kyslíkovou bombou pod paží. Dlouho jsem ho tady neviděl a minulý týden jsem se dozvěděl, že umřel. V pondělí tady byla spousta sanitek, hasiči, policajti. Přijeli někdy v půl šesté, v osm pak odváželi tělo. Prý ho opustila manželka,“ popisuje ochotně reportérům MF DNES recepční jedné z nejmodernějších budov v centru Brna, takzvaného AZ Toweru.

Lidé se tu příliš neznají – půlka domu slouží jako byty, zbytek jako kanceláře. Bydleli tady známí hokejisté, úspěšní manažeři a podnikatelé. Biochemik David S., kterému by letos 15. března bylo padesát let, měl byt koupený s manželkou a bydlel tu i s dcerami. Až dosud byl úspěšný, figuroval v minulosti v mnoha firmách, které dnes už sice neexistují, ale byly ziskové.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video