Kryštof se může chytit, vzkazuje Milan Cais

  • 1
Ostrava - Bubeník uznávané kapely Tata Bojs Milan Cais v pátek večer v ostravském klubu Boomerang křtí debutovou desku Magnetické pole místní poprockové formace The Kryštof včele s populárním Richardem Krajčem. O křtu nové desky, vlastní hudbě, dalších plánech a připravovaném exluzivním koncertu Tata Bojs na festivalu Šlahouny v Kopřivnici odpovídal bubebík Milan Cais. Odpovědi MILANA CAISE najdete - ZDE
Kapela si pro tak významný večer vyžádala speciální technické zázemí. "Poprvé se v Ostravě představíme s minidiskem, takže zvuk by měl být tak dokonalý jako na desce. Také máme připravený světelný park," uvedl lídr kapely Richard Krajčo.

Odpovědi Milana Caise najdete ZDE

The Kryštof živě sledují současné hudební trendy včetně jazzu, funky nebo kapel Morcheebu nebo třeba nejnovější Radiohead. "Myslíme si, že v Ostravě se již delší dobu nepodařilo žádné kapele na sebe příliš upozornit. Doufáme, že naše aktivity tak budou znamenat impuls pro ostatní,kteří se doposud uzavírají jen ve zdejším kraji," říká Richard Krajčo.

Magnetická pole pokřtí Milan Cais z Tata Bojs, kteří se v Boomerangu uvedli na začátku roku. Další hosté jsou prozatím v jednání, mohla by přijet sportovní legenda Leopold Sulovský nebo pěvkyně Monika Žídková. Určitě ale nebude chybět producent desky Dušan Neuwerth, který The Kryštof inspiroval elektronickými vlivy. Na pódiu se také objeví Libor Lysý, séf nové edice Escape, kterou Magnetické pole zahajuje. Slavnostní křest Magnetického pole začne v devět hodin večer.
,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video