Diskuze

Bylo zrušení roušek chyba? Nakažení přibývají všude, míní Babiš

Premiér Andrej Babiš nesouhlasí s ministrem kultury Lubomírem Zaorálkem, že zrušení povinnosti nosit roušku byla chyba. Reagoval tak na zvyšující se počet nakažených covidem-19.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KR

K46a27r36l 78R28i27e78g73e63l

15. 9. 2020 13:25

Chybou byly výlety do Chorvatska...z Prahy.

0 0
možnosti
JV

Konečně přišli na to jak Babiše odlovit, tak mu to dávají přes odmítání roušek spapat. Popravdě způsobil si to sám. Nejprve podbízením se se zbytečným uvolňováním a pak, když zjevně bránil obnovení učinných opatření v čas. Výsledek? Zavřené hranice, nový propad ekonomiky a nakonec obnovení tvrdých policejních opatření jako v Izraeli. Nicméně to nejdůležitější zjištění je. Pražská kavárna, pravda a láska, Milion chvilek, atd.,atd jak si říkají ti, co hlídají cizí zájmy v této zemi a mají zakládní zadání odstranit jakoukoliv funkční vládu, úplně fuk zda , levou či pravou, fuk zda Paroubek, či Nečas (to je na nás uplatňovaná forma permanentní barevné revoluce), kteří odmítace usilovně pomáhali vyrábět, jsou ochotní nejen rozdělovat zem, jsou naprosto ochotni ji zničit. A kdokoliv, kdo s touhle zemí cokoliv pozitivního bude chtít udělat (a Babiš to už spolehlivě nebude) bude muset řešit základní problém. Jak odstranit tyto lidi od moci. Protože moc doopravdy mají.

0 0
možnosti
MK

Máš recht Andreji nebyla to chyba, ty je neděláš. Jinde jsou taky nakažení a v americe dokonce bijou černochy.:-)

0 0
možnosti

V18a94š19e68k 11Ř23í59h18a

14. 9. 2020 21:27

Na seznamu, kde novináře neúkoluje mluví úplně jinak. Tam se snaží vinu hodit na všechny kolem, aby nakonec musel uznat, že vláda tedy on neměli poslouchat preference.

Jelikož článek vyšel o dost dříve je jasné, že tento paskvil co je zde je opět jen jeho lživou propagandou, který má dementovat jeho skutečné a nepřipravené reakce.

Je mi na nic z tohoto divadla plného lží přetvářky a demagogie.

0 0
možnosti
Foto

Sasmozřejmě, že to byla chyba. Je to kapénková nákaza.

1 2
možnosti
Foto

Premiér a vláda mají dělat to, co je potřeba, ne to, co chce dav. Tohle prohlášení je dalším důkazem vladního populismu, navíc umocněným "A jinde bijou černochy"... Rv

10 1
možnosti
Foto

J46a45k90u75b 53N11o41v56á73k

14. 9. 2020 16:26

Ač ho nesnáším, tak v tomhle má pravdu. Stoupající počty nebo i rekordní jsou v nejrůznějších zemích, nezávisle na tom, jak moc jsou zarouškované. (Španělsko 12 000, Francie 9600, Holandsko 1200 za posledních 24h. Přitom jsou a byly zarouškované a to tvrdě, někde i venku.)

8 7
možnosti
MP

Ano, přibývají a s tím také každý stát počítal.

ALE NE TAK ZATRACENĚ RYCHLE jako u nás.

3 3
možnosti
AU

"Nebyla to chyba, nakažení přibývají všude. Zvládáme to dobře..." budeme poslouchat až do voleb. Pak zjistí, že to chyba byla, ale ne jeho. Nejspíš je viníkem vox populi.

7 3
možnosti
MN

Geniální:

Lid nikdo nepotrestá (ten už se potrestal výsledkem voleb)

a Pan Velký Důležitý to má na koho svést.

Nažraný vlk kyne živé koze.

1 0
možnosti
MK

Docela se obávám opětovného zavření škol. To by ekonomice uštědřilo ránu do vazu. A když premiér ujišťuje, že to nechystají, obávám se o to více.

4 0
možnosti
AK

No, těžko bude tenhle člověk hlásat - to jsem ale pako, nebýt mě, mohli jste na tom být o hodně líp...

8 0
možnosti