Komers: Ty maskáče nebyly moje

Adama Komerse při on-line rozhovoru nečekalo setkání se sympatizanty. Jeden z nejznámější předáků vzpoury v České televizi musel čelit mnoha nepříjemným otázkám. Například čtenář Jan vyjádřil nevoli nad tím, jak Komers při okupační stávce chodil po velíně. "Ty maskáče nebyly moje. Měl jsem je půjčené, protože jsem si doma nestihl vzít žádné osobní věci," řekl. Odpovědi Adama Komerse najdete ZDE.

Adam Komers začal v České televizi pracovat v roce 1990.  Pak byl nějaký čas na volné noze a spolupracoval také se soukromou firmou Zdeňka Soukupa, nynějšího chebského zpravodaje ČT, která vyráběla regionální zpravodajství pro privátní televize.

Později nastoupil v TV Prima jako zástupce šéfredaktora zpravodajství Jana Martinka, bývalého ekonomického redaktora Československé televize a kytaristy skupiny Žlutý pes.

V roce 1997 se Adam Komers vrátil do České televize jako kolínský zpravodaj a po krátké době začal šéfovat krajským redaktorům. Spolu s moderováním Večerníku mu tato funkce zůstala dodnes.

Jeden z mluvčích stávkujícíh zaměstnanců České televize Adam Komers sejmul 10. února na Kavčích horách v Praze plakátek s nápisem Stávka. Stávka byla ukončena po podpisu dohody mezi prozatímním ředitelem ČT Jiřím Balvínem a zástupci zam ěstnanců téměř po šesti týdnech.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video