Diskuze

Klause vyloučili z ODS, zaniklo mu i členství v poslaneckém klubu

Poslanec Václav Klaus mladší už není členem ODS ani jejího poslaneckého klubu. „Václav Klaus mladší svým jednáním a vystupováním dlouhodobě poškozuje dobré jméno ODS a dělá to i přesto, že byl několikrát varován, poté co dostal něco, co jsme nazvali žlutou kartou,“ řekl po jednání výkonné rady šéf strany Petr Fiala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Být vyloučený z ODS je jako vyloučený blahé paměti z Pionýra.

R^

Jak vidno ODS nezvládlo svou resuscitaci.

Klaus ml. může být dnes rád, že jej potkalo, co jej potkalo, protože za chvíli budou z ODS sami odcházet další, stejně jako krysy z potápějící se lodi, jak už bývá zvykem.

:-)

1 0
možnosti
MS

M39a11r46k 23S63t74e40i98n

21. 3. 2019 18:22

To bude strana starého a ml. "utahy" (jak hlásal po r. 89 o utahování opasků)

0 0
možnosti
AT

Děkuji za kompliment, nebo život je zázračný sen! Přeji všem lidem dobré vůle, jen to nejkrásnější snění a mnoho zdravého rozumu k jeho naplnění, nebo čemu by nám všem ty krásné sny byli, kdyby jsme je nenaplnili.

S úctou k lidskosti a lidství A.T

0 0
možnosti
PM

P69e33t49r 78M20a69c94h

18. 3. 2019 16:41

ODS ukazýje, že je zdravá, silná a sebevědomá strana, která se dokáže zbavit škůdců a parazitů. Takový očistný proces je nutný, protože každá úspěšná strana láká takové škůdce, zejména z řad kmotrů a korupčníků. Bohužel tohle nedokáže ČSSD, díky čemuž jí Zeman dokáže neustéle podrážet nohy.

1 2
možnosti
PK

KSČ to kdysi dělala podobně. Kdo měl jiný názor šel... A nejen ze strany.

Taky byla silná a sebevědomá...

1 2
možnosti
ŘV

Nevím, nevím. ODS volím naprosto výjimečně, za posledních patnáct let jednou, jinak nejčastěji KDU-ČSL. Ale ODS je pro mne volitelnou, dokud v ní zůstávají ti, kdo se nebojí občas vyjádřit silně euroskepticky, ostře zkritizovat různá sociální inženýrství a podobně. Pokud se najede na ostře středovou "politiku bez alternativy" ve stylu ČSSD nebo Merkelové, tak nebude, proč tu volbu vůbec uvažovat.

0 0
možnosti
PN

P95e19t45r 73N83o90v59á17k

19. 3. 2019 6:23

Na druhou stranu pokud člen ODS veřejně podporuje ve volbách kandidáta z jiné strany, než ODS, tak si dotyčný nezaslouží nic jiného, než být odejit z ODS...

1 0
možnosti
Foto

Nejde o to zes vstupil, a!e zes vystupil!! Jinak ma pravdu chlapecR^

0 0
možnosti
JM

je fakt, že být vyhozen z téhle švindlparty s nickem ODS a ještě k tomu za svoje názory, to je spíš Klausovo plus než minus. R^

1 1
možnosti
PK

P73a97v46e46l 95K13a73š19e

18. 3. 2019 11:09

Týmová hra neznamená, že názor předsedy je jediný správný

1 0
možnosti
PM

P68e79t29r 59M31a89c53h

18. 3. 2019 16:33

Ale ani ze jsi solista, ktery jedna proti zajmum strany a poskozuje ji.

2 1
možnosti
PT

Potěšující, že se ODS takto krásně střelila do vlastní nohy a zřekla se části svých voličů, bez lidí alá Klaus je daleko větší pravice ANO, migranty odmítá naprosto hlasitě, drží vyrovnaný rozpočet a snižují zadlužení vzhledem k HDP, snižují daně, snižuje se DPH na teplo, navyšují se limity pro paušály živnostníkům, živnostníci co uplatňují paušály si zase mohou uplatnit slevy a bonusy na manželky a děti, chystá se snížení DPH voda, stravování, některé služby.

Zpřísňuje se daňový režim zahraničním firmám, aby nemohli optimalizovat daně a budou tedy posílat daleko méně dividend do zahraničí.

Takový "pravicový" Kalousek, pokud se pamatuji dělal opak, pokud snižoval daně tak nikoliv běžným voličům ale lidem alá Roman.

2 1
možnosti
PT

Omlouvám se za duplicit, byl jsem na jiné stránce této diskuze a stále jsem se divil že se příspěvek nenačetl. :-(

0 0
možnosti
PT

No tak bez lidí alá Klaus, je daleko větší pravice ANO, migranty odmítá naprosto zřetelně, drží vyrovnaný rozpočet a snižují zadlužení země vzhledem k HDP, snižují daně, snižuje se DPH na vodu, zvyšuje se limit paušálů pro živnostníky, živnostníci co uplatňují paušální výdaje už si zase mohou uplatnit slevy na děti a manželky, a chystá se snížení DPH teplo, stravovaní a některé služby.

Zpřísňuje se daňová optimalizace, zahraničním firmám, tedy nepůjde tolik dividend do zahraničí. :-)

ODS zřekla části voličů, což je jen a jen prospěšné, teď se mohou s TOP, Piráty, STAN, přetahovat o to málo "liberálních" voličů.

0 0
možnosti