Diskuze

Policie i Rakušan přiznali, že Klánovický vrah je stále na svobodě

Pachatel dvojnásobné vraždy v pražských Klánovicích se stále pohybuje na svobodě, potvrdili ve středu ministr vnitra Vít Rakušan i mluvčí policejního prezidia Jozef Bocán. Městské státní zastupitelství v Praze, které si vyhradilo právo podávat informace k případu, na webu oznámilo, že „není možné potvrdit, či vyvrátit“, zda byl někdo zadržen.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

"dál intenzivně pracují stovky elitních policistů"

Nesmysl, stovky elitních policistů určitě nemáme.

2 5
možnosti
DN

To by moh Rakusan udelat na Twitteru nakou dalsi paradu s cedulema

Jako “We will find you !”

0 10
možnosti
TB

Aneb jak přilákat totální hlupáky do diskuze

8 0
možnosti
MS

Na nějakém kamerovém záznamu pachatel být musí. Jen je třeba to zasadit do času vraždy a všechny lidi takto zachycené přecedit

0 0
možnosti
PB

P87e10t17r 31B42o46ž69e36k

20. 12. 2023 19:59

To si jako někdo myslí, že policajti jsou v lese na procházce a dělají manévry v terénu, jen tak?

3 0
možnosti
JN

J80a38n 34N34o88v18á89k

20. 12. 2023 19:56

Proč nenapíšete, že to byla reakce na dezinformace co se objevily na webu, že tají pachatele?

5 0
možnosti
AK

Tak jestli ho nemají doteď, tak zřejmě nemají ani motiv a to ho taky nemusí chytnout vůbec. Připomíná to tu vraždu v tramvaji 17, kde to bylo natolik náhodné, že by toho pachatele nikdy nenašli, kdyby se nepřišel udat sám.

8 0
možnosti
JK

J90a21n 85K48r69o10u49p80a

20. 12. 2023 19:45

Pokud vím, tak stále probíhá vyšetřování. Není a nebude to jednoduchý případ, když honí tolik chlapů po lese, aby získali alespoň něco, čeho by se šlo chytit. Bud přijde zázrak a ta zrůda se udá sama, což už párkrát taky bylo, nebo to bude náhoda, jak prase. Teď je otázkou, jak to skutečně bylo. V jaké pozici směrem k otci byl vrah. Jestli střílel ze zadu a tatínka zasáhl do měkkého a kulka prošla a zabila I to dítě a on dal otci druhou ránu, jako ránu jistoty. Nebo jestli měl koule oba vzít ze předu. Kdo ví. Čas ukáže. Každopádně tohle je po všech ohledech ta nejšpatnejší doba na vyšetřování. Držím palce všem z PČR, aby to dotáhli dokonce a tu zrůdu dostali. To, že některý nebudou na svátky doma je už teď jasný.

7 0
možnosti
HU

"V takové situaci jistě nelze garantovat stoprocentní bezpečnost". Tahle věta mě docela zaujala, protože nevím o jakékoliv situaci, kdy by mohl někdo někomu garantovat stoprocentní bezpečnost. Za každé situace se může něco zvrtnout.

9 0
možnosti
Foto

Taky nechápu, jak někdo může něco garantovat 100%

0 0
možnosti
PJ

V souvislosti s nedávnými událostmi, nebyl dotyčný Žid?

1 0
možnosti
MK

Ono je jich taky dost, ale že by byli až takto úskoční??

0 0
možnosti
LM

Ale je pozoruhodne, ze u nas takovy cin vyvola obrovskou pozornost, zatimco v Nemecku, Svedsku nebo Britanii by podobny zlocin s obrovskou explozi brutalniho nasili absolutne zapadl a jen letmo, jako jeden opravdu z mnoha.

2 12
možnosti
TT

Ne, takový záhadný případ by se tam probíral stejně tak.

7 1
možnosti