Diskuze

Rajchl blouznil o sto tisících lidí v Praze, vlak s demonstranty zpozdil sebevrah

Jindřich Rajchl, svolavatel sobotní pražské demonstrace, si mnul ruce blahem, že takovou munici proti vládě jako nyní České dráhy mu už dlouho nikdo nedal. Sedl a začal tweetovat: „Teď jsem dostal zprávu, že naprosto plný vlak z Českých Budějovic byl bez vysvětlení odstaven v Benešově. Lidé museli vystoupit a nemají žádnou informaci, co bude dál. Snaží se, seč mohou, ale nás nezastaví!“ publikoval na sociální síti X a Facebook.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Tak celkový počet zubů mohl být 100 000.

0 0
možnosti
MP

Idnes zase odhalila svou bolševickou tvář. Podle podobenky pana redaktora odhaduji, že teoreticky mohl ještě jako elév získávat zkušenosti v Rudém Právu.

Prostým výpočtem na základě údajů z Wiki se dozvíme, že plocha Václaváku je zhruba 45 000 m2, pokud se podíváme na dostupné fotky z demonstrace (např. na Lidovky.cz), zjistíme, že v určitém okamžiku byl dav suveréně hustě naplněn až po Jindřižskou ulici a dále směrem k můstku byl již řidčí.

Jindřižská ulice je bezpečně nejméně ve 3/5 náměstí (spíš dál). Výpočtem 45*0.6 * 2 osoby na 1m2 dostanem výsledek 54 tisíc demonstrantů a to jsem ignoroval demonstranty pod Jindřižskou ulicí směrem k Můstku

Soudruhu Janouši, právě jste získal nominaci na dezinformátora roku.

0 0
možnosti
VP

Hustší dav byl zhruba po Opletalovu, na Jindřiské už nebyl jediný demonstrant.

0 0
možnosti
LJ

Byli jsme o víkendu v Práglu, bohužel. Kolem 14:00 byl ten chumel tak v polovině mezi Můstkem a Muzeem. Mno, několik set křiklounů tam bylo, ale několik desítek tisíc? Pochybuji. BTW, takovou "přehlídku výkvětu naší země", to aby jeden pohledal. Tak čtvrtina vypadala, že právě vyšla z hospody , odhadem další čtvrtinu tvořili slušně vypapaní důchodci a věková skupina 55-60 , dalších 10-15 % opravdu "zajímavá individua", raději jsem si držel šrajtofli , no a potom ten zbytek na pohled vcelku rozumných lidí. A ta hesla, to jsem zíral a přemýšlel, kdo to může vymýšlet. Proč třeba mají ti demonstrující odznáčky s heslem "Chci mír!"? Vždyť mír přece musí chtít každý rozumně uvažující jedinec. A někteří se dokonce "chlubili" našitou rudou hvězdou. No to už vůbec nechápu. Kdyby šli raději dělat nebo si za to jízdné, co zaplatili, raději koupili něco dobrého k jídlu (a jo, ono je třeba rohlík se šunkou relativně drahý - jejda, nevyhovují tak vysoké ceny třeba Penamu nebo Kosteleckým uzeninám? Komu vlastně patří Penam a Kostelecké uzeniny? A jejda, "nemajiteli" ze Slovenska. Ale to už by asi bylo pro ty demonstrující příliš, chtít po nich, aby viděli souvislosti.). Dost smutný obrázek.

4 2
možnosti
MK

Redaktore Janouši, proč lžete, že se demonstrace zúčastnilo "několik tisíc lidí", když jich byly evidentně DESÍTKY TISÍC

1 2
možnosti
Foto

BBC uvádí přes 100.000 lidí. Že by měl Rajchl tak dlouhé prsty ? Proč tady tak nesmyslně lžete ? I kdyby bylo půl miliónu, tak to s Fialenkou ani nehne.

3 5
možnosti
MK

M34a49r13t42i16n 74K25r28a15l

18. 9. 2023 18:59

Není to tak dlouho, co flastenci říkali “ulice nemůže rozhodnout o vládě”. A taky jeden politik proslul rčením “Nigdy něodstúpim, to si zapameťajtě”.

1 1
možnosti
PJ

Měřil jsem si okometricky Václavák s přilehlými kusy ulic od koně až na Můstek a má to cca 44600 metrů čtverečních. Docela by mě zajímalo, jak se tam ti lidé vešli a to nestáli až na Můstek. Řekl bych, že nám Berbrův nekamarád zase lže. Ale nakonec, není to závod o počty lidí, jen těm účastníkům, co si myslí, že otočili kolem dějin to jaksi nedochází.

4 1
možnosti
RB

Rajchl se snaží získat voliče Babiše a Okamury a nemohu říct, že by mi tato snaha vadila...

1 0
možnosti
Foto

J14a27m64e97s 36Q13u15i14c15k

18. 9. 2023 15:21

Mě se zdá, že celá Evropa na něčem jede, novináři lžou, pilotovi lžou, úředníci plní lži ... a demonstrace jsou v zásadě k ničemu ...alepoň tento druh.

1 1
možnosti
TK

Tak dle jeho počtů žijeme v dokonalém státě 🤣🤣🤣🤣🤣 Pokud to podle jeho počtů byl 100 tis., tak nevím na co si jeho fanoušci stěžují. Mně při těchto počtech vychází,že každý má tak kilo měsíčně 🤣🤣🤣🤣

1 0
možnosti

Kde je zatvrzelý rajchlovec Kaďera? Chtěl furt důkazy, že Rajchl lže. Když jsem mu dal několik odkazů, kde se to uvádělo. Tak tvrdil, že všichni v těch odkazech lžou. Tady má jasné důkazy, ale stejně bude zase tvrdit, že všichni o něm lžou, jen Rajchl má pravdu.

To je stejné jako jet po dálnici v protisměru a divit se, že všichni ostatní jedou v protisměru. Ale i tací se bohužel najdou.

11 0
možnosti
IH

I24v63a25n 92H67o11l71a17s

18. 9. 2023 15:32

Kaděra se ve skupině zdejších zoufalců vyšvihl nečekaně rychle na samou špici. Tak rychle, že mám podezření, jestli ten nick není opět falešný (naopak pár "bednových" diskutérů před časem zmizelo, možná je to jeden z nich).

2 0
možnosti