MJ

Tvrdit, že kdo nechce Istanbulskou úmluvu, tomu "nezáleží na obětech a boji proti domácímu a sexuálnímu násilí" a chce žít ve středověku, je lež a demagogie jak prase. Už jen to by mělo diskvalifikovat ty, kdo to říkají, i tu úmluvu.

MK

Bartoš žil až doposud ve středověku. Tvrdí, že bez této úmluvy není zajištěna ochrana žen v České republice. Pekarová, bezdětná extremistka s ním evidentně souhlasí... Voliči Pirátů a TOP 09 jsou takoví jednodušší lidé:)

RP

Jen ať toho genderového trojského koně sněmovna definitvně zamítne. Ochrana žen je možná i bez tohoto panfletu, který akorát dává moc neziskovkám a nevolenému buzeračnímu orgánu CEVRIO. Již se ukazuje, že v zemích, kde toto zvěrstvo schválili, ženy větší ochranu nepožívají, naopak, vlivem migrace jsou stále častěji obětí trestných činů. Úmluva neúmluva.

DN

No, doufejme že POVEDE k tomu "definitivnímu odmítnutí"....

Foto

Tak tahle blbost snad nikdy neprojde. Vzpomínám si, jak jsem byl na tohle téma tak před 5 lety na přednášce a následně si sám dělal obsáhlou rešerši, která mě jen utvrdila v tom, co to je za nesmysl Tihle liberálové ať se jdou vycpat..

JH

Proč pořád tihle lidi tlačí něco, co nepotřebujeme?

DM

Jediné, co je tam navíc oproti dnešku je závazek státu financovat neziskovky , které to mají potírat. Tak lze předpokládat, vznik dalších neziskovek.

MH

Dokud nebudeme mít jistotu, že vyhrajeme, nemůžeme dovolit hlasování!

MP

Tady někdo nepochopil princip parlamentní demokracie. Přednesu návrh, poslanci zastupující jednotlivá názorová spektra voličů jej posoudí a hlasují pro nebo proti. Ano, mohlo by to vést i k odmítnutí předneseného dokumentu - a co? Proč by mělo být potřeba kolegy z poslaneckých lavic o něčem přesvědčovat, když oni reprezentují opačné názory svých voličů?

JE

Tak už pak zbývá zřídit i ministerstvo pro věci zbytečné!!!