Diskuze

Hamáček je pro nouzový stav, Babiš proti. Koronavirus se epidemicky nešíří

Ministr vnitra Jan Hamáček v pondělí doporučí vládě, aby zvážila vyhlášení nouzového stavu. Mohla by pak regulovat dodávky ochranných pomůcek a rychleji přijímat protiopatření. Premiér Andrej Babiš to však odmítl s tím, že k tomu není zatím důvod. Ten by nastal, pokud by se koronavirus epidemicky šířil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Josef Středula,konečně muž co má koule.Dnes jeho vystoupení super.Myslí hlavnė na zaměstnance,živnostníky a lidí.

0 0
možnosti
JJ

stanne pravo jak za heydrichiady

1 1
možnosti

Pokud jde o nový typ viru,pak myslím je to zatím předčasné ale pokud jde o vládu,tak tam je to nouzový stav už nějakou dobu.

2 4
možnosti
DK

Verešová může být v klidu - ta jezdí ukazovat novou kombinézu jen do Krkonoš ...

0 0
možnosti
JM

Je me z te demokracie spatne. Vsechno se to zvrhane na valku politickych stran a na vladnuti nezbyva chut ani sily. Jako v USA. Babis nechce vyhlasit nepopularni nouzovy stav, protoze by ztratil politicke body. Hamacek chce nouzovy stav vyhlasit aby Babis ztratil politicke body.

1 0
možnosti
VK

Já to Al-Hamajdovo vyjádření a zdůvodnění viděl a je to hnus filajovej. Všechno jenom proto, aby nás mohli snadněji ovládat a buzerovat.

3 0
možnosti
TV

Hamáčku Hamáčku... myslím si o tobě své, a je to pořád horší a horší...

3 1
možnosti
HK

Kotlik lidí denně projede veřejnou dopravou, vlakem, autobusy........všechny nelze testovat ani je strčit do karantény. Virus se objevil a dokud se proti němu nenajde lék, nebezpečí bude trvat. A s tím se musíme vyrovnat ......

1 0
možnosti
MP

Ať neblázní. Tak dostane pár tisíc lidí chřipku. Možná i někdo umře. Ale kompletně zablokovat 99,99999% lidí kvůli smrti 0,00001% lidí mi připadá zběsilé. To bychom už automobilovou dopravu museli mít dávno zastavenou....

1 5
možnosti
FM

Jsem pro, aby pár tisíc lidí se nskazilo chřipkou a zemřel jste vy. :)

2 2
možnosti