Diskuze

Vnitro chystá vylepšenou lustraci cizinců. Současná kontrola není stoprocentní

Ministerstvo vnitra chystá vylepšený systém na kontrolu nově příchozích cizinců. Podle resortu by digitalizace měla výrazně zjednodušit celý proces ověřování a převést řadu úkonů do elektronické podoby. Současná kontrola není podle resortu totiž stoprocentní. Část nové agendy vypracuje firma, která vyhraje veřejnou zakázku. Její cena je stanovena 2,8 milionů korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

Ano, s lustracemi cizinců souhlasím, ale mělo by se také začít i s lustracemi čechomoravanů !! Přílad Andreje Babiše a Mynáře by měla být od roku 2022 už konečně minulostí !! V první řadě by si mělo MV zamést po třiceti letech ten svůj chlíveček . Nejen stbáky ale i pohotovostní pluk vb zaměstnával minulý režim , a nebyl to jen Zifčak a Zdeněk Ondráček !!

0 0
možnosti
RRS

Tož hlavně, ať to nedopadne "jako dycky": polofunkčním elektronickým systémem, na kterém se ušetřilo, protože "všecko je předražené", a opakovaným kontrolováním a "buzerací" těch, kteří mají vše v pořádku a jsou tu legálně - protože na odhalování podvodníků a "ilegálů" to stačit nebude a dá to moc práce.

1 0
možnosti
RRS

Vážně: 2.8 milionu, to je cena tam za nějaký menší webový portál s nonstop infolinkou. Takže pokud nejde o nějaké drobné dokoupení rozšiřující funkčnosti už existujícího řešené - a pak nedává smysl to "výběrko" - tak to zavání dalším IT průšvihem.

0 0
možnosti
LJ

§§ Identita je nyní standardně ověřována zkoumáním cestovního dokladu cizince, kdy danou kontrolu provádí podle ministerstva vnitra proškolený státní zaměstnanec.

Jak jen takovou náročnou složitou činnost dokázali ti bolševici bez digitalizace ? Kolik jim asi do toho totalistánu muselo naemigrovat těch čtrnáctiletých sirotků ze zemí bojujících za tu demokracii?

A budou identitováni i ti překladatelé se svými rodinami z Afghánistánu? Aby to nebyla taková kukaččí vajíčka... Aby nám pak nenaklovala tu Kritickou infrastrukturu.

2 0
možnosti

A tím se chlubí?! Když uvážíme migrační vlnu z Afriky v roce 2015 a počet občanů ruska na našem území, tak tohle mělo být před deseti lety

3 0
možnosti
Foto

Vnitráčtí šaškové . Teď budou chtít někoho kontrolovat , když je tady plno !

7 2
možnosti
MN

M35i36l93a52n 35N35e60t53r19h

14. 8. 2022 21:30

Andrej má pozitivní lustraci a stejně ho tu nechávají.

3 8
možnosti
DN

Tak už jsou tady všichni, které si "rodina" přeje, tak budem příchozí kontrolovat ..

6 1
možnosti
JS

J10a73n 66S27l44a25n46i89n59a

14. 8. 2022 20:42

Žádná kontrola není stoprocentní. Navíc si nejsem u vlády koaličního slepence jist, zda se zde mají cítit bezpečněji občané nebo cizinci?

13 1
možnosti
DN

A s těmi "mimoEUropany", co předložili padělky se stalo co? Zaplatili pokutu a odešli?

9 0
možnosti

povinnost zkoušky z Českého jazyka by měla být uvedena i pro ty, co přišli z unie

4 2
možnosti

J35a38n 61Š81a31f67á19ř

14. 8. 2022 22:29

Slusna nacionalisticka volovina.

0 2
možnosti