MS

Je fajn být v Oválné pracovně, ale nevím, jestli je profesionální založit článek na tom, že jste se tam fotila na instáč, pak si dělala selfíčko a pak natáčela vyjádření na mobil. Asi nic z toho není zakázané, ale moc profesionálně to nepůsobí.

JN

J10i76r93k22a 94N52o61v40á66k

17. 4. 2024 18:20

Tak si představuji tu legraci, kdyby bidenuv tým omylem pomichal kartičky pro různé návštěvy

MK

To byl zas hodnotný článek.

Dle popisu jen další mokrá žena v oválné pracovně co se chce zviditelnit. Tahle z vlasů naštěstí otírala jen vodu

JP
VM

7 minut - klasická rychlovka "na Lewinskou"

JM

Joe ani neví, že s někým mluvil. Měl nějaký kartičky na stole, to přečetl a šel se nechat přebalit.

JS

Když přednáším, tak málokdy z voleje. I když to znám a vím o čem mluvím. Pokud nepoužívám prezentaci, tak mám na stole papír a tam body, co mám říkat.

A to tam nemám novináře.

Foto

J44i66r30i 68B67i60l32i15n14a

17. 4. 2024 19:13

Chtelo by to nejaky filtr, diky kteremu by do Ovalne pracovny meli pristup predevsim profesionalni novinari, a ne nejake nakysle, brblajici damy porizujici selficka a klepy.

Ale to asi nepujde...

PD
JS

Tak Babišova návštěva byla někde úplně jinde, jednak Trump zná ČR, ví jak vypadá naše hlavní město, otřel se i o češtinu, měl Češku za manželku a má s ní děti, které umí česky, taky Babiš mohl díky své jazykové vybavenosti bez problému plynule konverzovat a tak byla celá návštěva ve vřelém a přátelském duchu, tady tato návštěva je návštěva poddaného u vrchnosti a podle toho taky vypadá a klidně ji můžeme říkat pracovní, zní to mnohem lépe, ale výsledek je stejný.

VM

ale Fiala je zase hodnotový premiér, a Biden zná Ukrajinu - tedy alespoň jeho syn

LM

No na teto schuzce Fialy s Bidenem byl i americky ministr zahranici a taky jejich poradce pro narodni bezpecnost, coz jasne znaci, ze se resily pracovni veci, skrz Ukrajinu. Tedy schuzka dost ocekavana a ze strany USA vazneji brana, kdyz se sesly takove sajby. Kdyz byl Babis u Trumpa, bylo to vice lifestylove a zdvorilostni.

JS

Každý se tam přijel něčím pochlubit. Babiš manželkou, Fiala rozvědkou.

Já beru tu rozvědku.

TC

mě/mně - schválně, kolik lidí to trklo?