Diskuze

Poslanci vydali Babiše a Faltýnka ke stíhání kvůli Čapímu hnízdu

Premiéra Andreje Babiše a šéfa poslanců ANO Jaroslava Faltýnka může policie stíhat kvůli podezření na podvod při čerpání dotace na farmu Čapí hnízdo. Pro to, aby byli zbaveni imunity, hlasovalo 111 ze 180 přítomných poslanců. Babiš před tím řekl, že žijeme v zemi, kde si lze objednat stíhání a dostat někoho do vězení. Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman se proti tomu ohradil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teď už jenom počkat, až bude zvolen Drahoš. Jinak by se do té policejně-politické kauzy mohl ještě vmísit prezident. Takže v dubnu lze očekávat policejní akci, dříve ne. Jestlipak by nebylo vhodné, policejně přezkoumat také kauzu s Kalouskovými padáky? Jistě tam nějaké provize proběhly.

0 0
možnosti

Pripominam zde jen prezidentskou amnestii, vetsina nejvetsich darebaku privatizace tim usla stihani a zije si v klidu s nakradenym majetkem statu a poskozenych osob.

Mohl jsem deni sledovat, byl jsem pri akcich privatizace FNM.

0 0
možnosti

No právě proto, že jeho zaměstnanec je ministrem spravedlnosti tak ví, jak to chodí. Je to jeho stát, Babišův, tak ví, jak to funguje.

1 0
možnosti

Nechte Babiše mluvit. On vždy práskne nějakou bombu. Jako každý, kdo rychleji mluví než myslí. Ten nám ještě napovídá věcí. Hm, premiér...

1 0
možnosti

čím víc kradeš, tolikrát jsi člověkemV[>-]

1 0
možnosti

P55e59t28r 79N41o24v94á85k

20. 1. 2018 21:36

jsem jednoznačně pro vydání Babiše a Faltýnka

ale

to překvapení že si lze policejní stíhání koupit 8-o ;-D 8-o

--

snad není Babiš tak naivní že by to do teď nevěděl 8-o

--

smozřejmě i jinou státní šikanu si lze objednat či koupit :-/8-o

0 0
možnosti

J28a22n 92H30l15a33v39á10č

20. 1. 2018 8:44

Bude pověřen sestavením vlády poslanec vydaný ke stíhání ? A opravdu to nikomu nepřipadá zvláštní? Být zároveň premiér a takřka oběť mocenské zvůle to je neopakovatelný počin slovenského přistěhovalce. Opravdu v Česku není nikdo jiný?

5 2
možnosti
Foto

To,že část justice ovládá mafie je evidentní na případu Vitáskova. Jeden soud uloží 8 let nepodmíněně a odvolací soud osvobodí. Představce si ,že místo paní Vitáskové tam bude občan který nebude mít na právníky peníze a neodvolá se . Půjde si odsedět osm let. Nevinně. Porovnejte s případem Janoušek nebo Ráth. Když máš dos peněz,koupíš si spravedlnost.

4 3
možnosti

Kdy už fanatičtí zastánci Babiše a Faltýnka pochopí, že chlapci tak nějak nejsou vždycky pravdomluvní.... Zdá se mi, že moc lidí ani novinářů neřeší, že Faltýnek tvrdil, že bude hlasovat pro vydání, ale hlasoval PROTI vydání sebe i Babiše!

3 1
možnosti

Myslím, že hlasoval pro vydání sebe, ale proti vydání Babiše.

4 0
možnosti

Prezidentem je Zeman, premiérem Bureš – to se pak nemůže nikdo divit, že je v této zemi mírně řečeno nepořádek. :-)

10 3
možnosti

ehmmmm....alternativni vyraz pro verejny dum

0 0
možnosti