Zapomněli jste na povedenou privatizaci Knižního velkoobchodu. Pěkný vykuk to byl. Spánembohem.

LC

Na rozdíl od Vondry byl Macek ideově ukotvený. Z Vondry se stala onuce. Když vzpomenu na jeho komentáře na Svobodce, nebo na Hlasu a porovnám s tím, co se z něho stalo dnes. K pláči.

MD

Macek, v posledních letech prorusák jako Klaus, byl "ideove ukotvený"? A kde, prosím?

TS

doba kdy si ods a čssd rozdělila moc a porcovala republiku. Obě strany se podobným dílem zasloužili o to aby si jejich podnikatelšti přisluhovači koupili za babku státni podniky a oni nezůstali bez odměn. Neni je za co chválit. Timto způsobem vládnutí dali povstat nejprve VV a pak ANO kteří lidi oblbli se slovy nejsme jako oni. Všechno stejná sebranka.

JF

J15a36n 49F84o24j47t36ů

1. 5. 2024 17:23

"Obě strany se podobným dílem zasloužilY..."

JK

Četl jsem jeho glosy na viditelny-macek.cz. Děkuji ji mu.

Foto

Tak to musite byt veliky fanousek Vladimira Putina.

PO

P48a15v90e21l 37O53t98t39l

1. 5. 2024 16:58

Já jsem hlavně nechápal, jak tehdy mohl jít Vondra do ODS, dneska už to chápu. Tomu chlapovi se nedá věřit nic, natož nějaké ideové ukotvení. To musel být disident jak noha.

JM

Do ODS byli rozličnými cestami infiltrováni mimo P. Vondry i pánové Ruml, Zieleniec, J. Pospíšil. P. Fiala. Podle laického názoru se při jejich akvizici zřejmě mělo jednat o úlitbu Bohům. Tato taktika, jak je po uplynutí třiceti tří let ukázalo se nesetkala s úspěchem; náklonnost širší mediální a odborné scény si tím stejně nezajistila. Spíš je možno říci, že se její dvorec posunul mimo hrací pole, vykolíkované jejími zakladateli. Ve Fialově éře se na ODS vrhají její bývalí protivníci celého spektra spíš ze setrvačnosti a z bezradnosti nad stavem věcí.

PP

P30e41t21r 24P25á86l85k85a

1. 5. 2024 21:44

Facan Rathovi byla vlastně spíš taková úsměvná lapálie. Mně se v souvislosti s Mackem mnohem spíš vybaví Česká spořitelna a Knižní velkoobchod.

JH

Macek bol svojský, ale pravicový.. Vondra je produkt Havlizmu a odvtedy sda drží koryta, názory nemastné neslané, aby sa nikomu neublížilo

Foto

Posledni 2 roky byl hlavne protizapadni a prorusky.

MZ

No alespoň se na něj nebude vzpomínat jako na podrazáka Vondru, který se k funkcím vyšplhal po Havlových zádech.

Foto

Posledni 2 roky plnil roli Putinova vlcaka. Zakousl se do Ukrajiny i pomoci ze zapadu a nepustil.

www. viditelny-macek.cz

LK

Vás taky Miroslav Macek v jeho glosách zmínil. Musíte být duševní gigant.

"Dostal jsem mail od Jiřího Bíliny, ve kterém jsem byl otitulován „ty kryptokomunistický vřede na zadnici Vasila Bil ́aka“, což mne potěšilo a poděkoval jsem mu za námět ke glose...doufám jen, že nevolil generála Pavla, který chce usmířit naši společnost. Smajlík."