Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Jiří Bervida, MAFRA

Řidič fordu nedal přednost dodávce, při nehodě zahynuli čtyři mladí lidé

  • 208
Nedaleko Klášterce nad Ohří se v neděli večer stala tragická nehoda. Řidič Fordu Fiesta zřejmě nedal přednost dodávce jedoucí po hlavní silnici a při střetu zemřeli čtyři lidé. Pátá dívka byla převezena s těžkým zraněním do nemocnice.

Nehoda se odehrála krátce před 21. hodinou u sjezdu na Mikulovice. Mladý řidič fordu při nájezdu na silnici I/13 nedal přednost Citroënu Jumper. Střet byl pro posádku osobního vozu fatální.

"Na místě zahynuli tři chlapci, jedna dívka zemřela při převozu do nemocnice. Druhá dívka byla transportována s těžkým zraněním do ústecké nemocnice," uvedla policejní mluvčí Marie Pivková.

Sedmnáctiletou dívku přijali zdravotníci na oddělení Emergency Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. "Dívka utrpěla rozsáhlá polytraumata. Nyní leží na anesteziologicko-resuscitačním oddělení," řekl Jiří Vondra, mluvčí Krajské zdravotní, pod níž nemocnice spadá.

Pivková uvedla, že pasažéři fiesty byli mladí, jejich věk se pohyboval od 17 do 18 let. Všichni pocházeli z Karlovarska a zřejmě byli na cestě domů. Řidiči citroënu se nic vážného nestalo, při nehodě utrpěl pouze drobné oděrky.

Na místě zasahovalo několik jednotek hasičů. Policie odkláněla několik hodin na I/13 dopravu, další okolnosti nehody vyšetřuje.

Místo nehody

Místo nehody


Video