Opilec pobodal šerifa hotelu Pupp

  • 14
Opilý výtržník, který mluvil rusky, těžce nožem zranil v nejluxusnějším karlovarském hotelu pracovníka zdejší ochranky. Několikrát bodl černého šerifa do břicha. Výtržník obtěžoval své okolí v prostorách Becher´s baru dvě hodiny po půlnoci.

"Obsluha baru proto požádala hotelovou ochranku, aby výtržníka vyvedla. Podnapilý host přitom v noci na čtvrtek udělal to, co ve slušném kraji nikdo nedělá. Při vyvádění zasadil nožem několik ran dlouholetému pracovníkovi naší ochranky," uvedl ředitel Grandhotelu Pupp Roman Vacho.

Jak říká počet bodnutí nepočítal. Ran bylo ale mnoho.

Těžce zraněný šerif bojuje o život ve Fakultní nemocnici Plzeň. Z karlovarské nemocnice ho tam transportoval  vrtulník letecké záchranné služby. Před tím se osmadvacetiletý šerif podrobil operaci.

"Lékaři zraněného operovali kvůli mnohačetným  řezným poraněním," sdělila policejní mluvčí Helena Malotinská.

Incidentu, který vedení hotelu s třísetletou tradicí dosud nepamatuje, předcházela slovní rozepře mezi cizincem a  výtržníkem. Ten z hotelu utekl zadním vchodem.

"Přivolaná policie jej během půlhodinky dopadla na útěku za pomoci služebního psa v nedalekém Gejzírparku," řekl ředitel Vacho. 

Detektor kovů u vchodu ani jiné opatření hotel neplánuje. Počítá totiž s tím, že návštěvníci mhohahvězdičkového hotelu jsou na úrovni. Násilník bydlel v jednom z karlovarských hotelů v lázeňské čtvrti.

,

Video