Diskuze

V sedmdesáti začal zmrzlinařit, v Itálii ho učili neprozrazovat recepturu

Během života vyzkoušel řadu různorodých profesí. V sedmdesáti letech se Josef Pechal rozhodl, že se pustí do něčeho, co ještě nezkoušel. Ve Zlíně začal s výrobou a prodejem zmrzliny. Zúročil přitom zkušenosti s prací pro italskou firmu. V Česku měl největší problém s hledáním kvalitních surovin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠR

Zmrzlina dobrá, porce za 30kc veliká, ale pan už ve středu zavírá, až do příštího léta.

0 0
možnosti
Foto

J75a72n 67A56d37l35e74r

12. 9. 2021 15:39

Bezva nápad, pensijní období se nemusí pouze proflákat, lze také sloužit lidem a zároveň si to užít.

1 0
možnosti
MH

M56a23r31t42i59n 37H28o39l32y

12. 9. 2021 13:10

Krasny zivotni postoj, ani po sedmdesatce se pan nenudi u televize a snazi se neco delat. A asi to dela dobre, tak at se dari!

4 0
možnosti