Diskuze

Neplacením výživného přišel muž o řidičák, tak se vydával za bratra

Zlínští kriminalisté odhalili podvodníka, který měl exekučním příkazem zakázáno řízení auta a za volant přesto usedal jménem svého bratra. Recidivistovi z Brna tak hrozí další, tentokrát až dvouletý trest.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

On celý tenhle paragraf o zákazu řízení kvůli alimentům je stupidní a diskriminační a jeho tvůrce by měl dostat pořádně za uši.:-/

3 0
možnosti
Foto

Pořád ti tupci nepochopili, že auto na papíry nejezdí a kdo neplatí výživné se s nějakým ježděním bez řidičáku už moc trápit nebude.

2 0
možnosti
JP

Jeste bych navrhoval, aby se do zakona vtelilo treba odebirani rybarskych povolenek, pilotnich prukazu ci predplatnich kuponu na mhd. Proboha ridicske opravneni se ma odebirat za hrube poruseni silnicniho zakona a ne

s ridicskym opravneni absolutne nesouvicejici skutky. Navic si troufnu tvrdit, ze u poloviny profesi jej potrebujete primo a spousta dalsich zamestnancu jej potrebuje neprimo pro dojizdeni do prace. Takze tim se jeste vice zvysuje sanze, ze dluznik nebude plnit sve zavazky ohledne vyzivneho. Hloupejsi zakon snad ani v nasem pravu neexistuje.

9 3
možnosti
JK

J95i76ř78í 84K97ü88h22r

9. 1. 2020 22:50

Máte platit alimenty a nevezmou vám "papíry". MHD si lidi platí a nemá to se státem nic společného, tak proč by vám to měli brát?

0 3
možnosti
LM

Tak nejdříve kvůli nedostatku peněz přijde o ŘP, který nemá s věcí vůbec nic společného a ještě mu zbytečně ztěžuje možnost vydělat si.

A aby toho nebylo málo, dorazíme to zavřením, abysme mu udělali další dluhy a totálně mu znemožnili si vydělat.

A jako bonus se ze společného na to věznění všichni složíme.

10 5
možnosti
PJ

P59e30t42r 30J44a51n39s22a

9. 1. 2020 17:13

Když si nějaká nána s takovýmhle nezodpovědným individuem uplete haranta, tak by měla být potrestána i ona!! Třeba odebráním kadeřníka...

8 6
možnosti
JN

Však taky potrestana je.

4 0
možnosti