Diskuze

Pomalého soudce chtěl nadřízený zbavit funkce, dosáhl jen snížení platu

Soudce Okresního soudu v Uherském Hradišti Jiří Přibyl už potřetí dostal trest za pomalé vyhotovování rozsudků. Nadřízený pro něj požadoval úplné zbavení funkce soudce, nakonec však Přibyla kárný senát Nejvyššího správního soudu potrestal desetiprocentním snížením platu po dobu jednoho roku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J78a87n 43B58r34a33u52n

31. 1. 2019 6:40

Vrána vráně oči nevyklove.

1 0
možnosti
PS

Na soudě v UH není dobrá situace, lidé tam na sebe posílají anonymní udání, navzájem se pomlouvají a jdou si po krku.

0 0
možnosti
JS

Mno, vyhotovit rozsudek za několik let po skončení procesu, to si zasloužilo zbavit ho funkce. Když už se k tomu předseda Krajského soudu odhodlal, tak to asi musí být pracant. Přesto ho kolegáčkové podrželi.

4 0
možnosti
IV

Uherské Hradiště, neodsouzený Grebeníček...Rv

1 0
možnosti
MB

A je to tedy lempl nebo toho má tolik, že prostě nestíhá?

3 0
možnosti
Foto

Pro tyto pozice by meli kandidati uspet v ruznych matematickych a verbalnich testech, tim by se odfiltrovali kandidati s podprumernym IQ. Ve vetsine pozic na zapade kde jsem pracoval se neco podobneho vyzadovalo (samozrejme pouze jako jedna z podminek, pohovory a odborne zkousky to urcite nenahradi).

Timto vubec nenarazim na konkretniho soudce, spis navrhuji systemove opatreni. Soudci by meli byt jedni z elit naroda a jestli nekdo pomaleji nebo hure zpracovava informace ci nema logicke mysleni tak by mel byt nahrazen nekym schopnejsim.

7 1
možnosti
MN

Wow, neříkají vám blesk? ;-D Vámi požadované se v rámci výběrového řízení již desítky let používá. Zkuste vymyslet nějaký další a pokud možno více originální zlepšovák ;-)

1 0
možnosti
JU

tak bud si na ně kárný s. zasedl, nebo tam je vážně pracovní morálka na bode nula... těžko soudit...:-/

1 1
možnosti