Diskuze

Sýr z Nítkovic ztratil značku kvality. Kvůli formální chybě, říká šéf farmy

O prestižní označení Regionální potravina přišel před pár dny sýr z farmy Kozojedský dvůr v Nítkovicích na Kroměřížsku. Kontroloři totiž zjistili, že má nižší obsah tuku, než uvádí etiketa. Podle šéfa firmy se stala jen formální chyba, o ocenění znovu zřejmě usilovat nebude.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Pamatuji se, že před časem se do ČR vozil sýr z Polska, který měl více tuku, než měl mít. Kvalitu sýra dělala bílkovina. Takže více tuku, méně bílkoviny = nekvalitní sýr.

Taky je to pravděpodobně naopak. Takže se dá předpokládat, že neoceněný sýr měl více bílkovin a méně tuku a proto mu bylo sebráno ocenění kvality.Rv

0 0
možnosti
PE

P92e13t22r 42E43l79i64á69š

2. 2. 2018 17:35

Pokud je ten sýr dobrý, tak o své zákazníky nepřijde, je to jen kousek papíru.

6 0
možnosti