Diskuze

Pohřešovaného tříletého chlapce z Uherskohradišťska našli mrtvého v řece

Tělo pohřešovaného chlapce z Podolí na Uherskohradišťsku našli policejní potápěči našli ve středu odpoledne v těžce přístupném terénu řeky Olšavy nedaleko jeho bydliště. Tříletého chlapce v noci na středu neúspěšně hledaly desítky policistů a hasičů a stovky dobrovolníků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je tak strašný, že u toho čtení nemůžu ani popadnout dech. Mám tří letého hošíčka a ta představa je naprosto zdrcující.

10 0
možnosti

Musíme dávat pozor co to jde,žádný jiný recept na toto neexistuje...

3 0
možnosti

Dávám a zatím jsem uhlídal všechny tři děti, a myslím, že předvídavost mám na hodně vysoké úrovni, ale nikdy se nedá říct, že to bude stačit. Prostě se to stává a shoda náhod někdy vede ke katastrofě.

12 0
možnosti

Jak říkám musíme mít oči za ně nic víc nic míň a to v jakékoliv situaci bohužel (bohudík)

0 0
možnosti

Tím nijak nevyvracíte moje slova.

2 0
možnosti
Foto

Když jsem měla malé děti, někde jsem četla, že tříletý chlapec je nejhůř uhlídatelný a nevyzpytatelný v tom, co ho napadne, proto také nejohroženější různými nehodami. U nás byla sice taková neřízená střela spíš dcera, ale hlídat se musí všechny děti v tomto věku. Obzvlášť na venkově, kdy si rodiče mnohdy myslí, že se děcku nemůže nic stát, když je třeba na zahradě, a nechají ho tam chvíli bez dozoru, nebo jeden předpokládá, že je s dítětem ten druhý. Strašná tragédie.

1 0
možnosti

Souhlasím. Pětileté děcko už je v tomhle lepší. Už zná svoje limity a když se ztratí tak se ozve na zavolání, nebo začne brečet a volat. Tříleté plus minus je nejrizikovější.

0 0
možnosti