Diskuze

Spotřeba papíru na úřadech klesá, pomáhají i elektronické tiskopisy

Nejen úřady, ale i výrobní podniky ve Zlínském kraji šetří na papíru a stále více věcí řeší elektronicky. Je to nejen ekologičtější, ale také ekonomičtější. Ušetří tím desítky tisíc korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Že v Uherském Hradišti neklesá spotřeba papíru mě vůbec nepřekvapuje. Často se na odborech městského úřadu setkávám s tím, že se vyplňuje papír pro papír, přitom se celá operace následně zapíše do počítače. Typicky přihlášení auta - napřed je nutné na přepážce vyplnit nějaký papírový formulář, ten paní za přepážkou zkontroluje a přepíše do pc. Např. ve Zlíně u stejného úkonu žádný formulář vyplňovat není třeba - je to rychlejší a bez papíru.

0 0
možnosti
PS

Na úřadech tomu nevěřím.

0 0
možnosti

Teď budete šetřit papírem, když díky kůrovci je dřeva nadbytek.

Naopak teď je nutné zvýšit spotřebu papíru, aby kůrovcové dříví mělo odbyt

0 0
možnosti
JR

J97a52k53u72b 88R54o49u79s

4. 4. 2019 15:39

Ještě víc by pomohlo zrušit veškerou zbytečnou byrokracii a polovinu úředníků vyházet, to by pak byly teprve úspory

3 1
možnosti

J90a67n 53Č36u29p

4. 4. 2019 20:45

Vy jste chýýýýtrýýýýý jak rádio Jerevan. Za prve by bylo třeba změnit řadu zákonů. Úředníci si práci sami nevymýšlejí, úředníci jsou "najímáni" na práci, kterou v rámci přenesené působnosti chce stát po obcích a za druhé, někteří z těchto úředníků by mohli skončit také na ÚP a na dávkách hmotné nouze, takže by je stejně platil či doplácel stát. Ano, je to populistické řvát vyhoďte úředníky. Řvou ti, kteří o tom nic neví.

2 3
možnosti