Diskuze

Ve Zlíně vypuklo letní dopravní peklo, průjezd do Otrokovic bude těžký

Pondělní dopravní špička ve Zlíně bude o něco náročnější než jindy a během následujících dvou týdnů se situace nezlepší. Silničáři totiž v pondělí ráno zahájí opravu povrchu vozovky na silnici I/49 v Prštném. Tedy na čtyřproudové Třídě T. Bati v místě, kde je prodejna Albert a čerpací stanice MOL.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AZ

Bude líp, ale jenom podle Strategie města Zlína do roku 2030. Podle úkolu D.1.2 Musí město vybudovat vnější dopravní obslužnost města na náklady ŘSD. Čili obchvat, neboli Přeložku 1/49 mimo střed města. Zajímavé je, že všech 6 ve Strategii vytyčených úkolů nás k tomu nedovede ani za 1000 let.

Zajímavé je, že Studie udržitelné mobility do roku 2035 tvrdí, že se doprava ve Zlíně vyřeší vylepšováním kolejové, hromadné místní regionální a cyklistické dopravy. Nejspíš se také bude jíst rukama a z květináčů.

1 0
možnosti
AZ

Je snad někomu známo, proč se na Přeložce státní silnice 1/49 mnoho let usilovně nepracuje? Plánování s vypořádáním vlastnictví potrvá 15 let. Ve Vsetíně podobně sevřeném do údolí se z obchvatu těší 50 let. Ve Zlíně budou ještě nenarozené děti vycházet bez luxusu vnější obslužnosti svého rodného města !

0 0
možnosti