Diskuze

Pandemie rozbila muzejníkům plány. Výstavy končí, aniž by je lidé viděli

Muzeím ve Zlínském kraji skončily termíny nachystaných výstav, aniž by je viděl větší počet návštěvníků. Ne všechny je totiž možné neustále prodlužovat. Kvůli koronavirovým omezením mají také problém s přípravou plánů na letošek. Muzejníci tak zůstávají aktivní v online prostředí a vymýšlejí venkovní akce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pandemie ne, ale Vláda ČR.

1 0
možnosti

Ne vláda ČR, ale "mocí OPILÉ" úřednictvo MZd vytvářející podklady pro ministra = převodovou pákou mezi úřednictvem a vládou. Aniž by existovala vědecká - řádně oponová - studie nakažlivosti v muzeiích tak se muzea zakázala.

Jaká je hustota návštěvníků výstav ? Je snad hustota návštěvníků v muzeích větší než v marketech ? Je snad hustota návštěvníků v muzeiích větší netší než v MHD ?

Z počtu prodaných vstupenek za každý den dokáže žák prvního stupně základní školy spočítat kolik plochy připadá, řekněmě během 8 hodin otevřené výstavy na jednoho návštěvníka ....;-D;-D;-D

0 0
možnosti

R62o67m30a87n 71O37l56á75c88h

22. 4. 2021 13:06

Popravdě práce muzejníků přichází vniveč jaksi automaticky. Ve svých padesáti si pamatuju jednu výstavu starých filmových plakátů, a to jen proto, že se tam má matka mračila na "nemravné" plakáty ;-D A taky Národní technické muzeum - tam pracoval můj brácha a pak i já. Prolezl jsem každý vnitřek lokomotivy a vymetl všechny drobáky, co tam napadaly komínem, a ometl jsem od mincí každé křídlo zavěšeného letadla, takže tam po mně zůstaly nevzhledné šmouhy v prachu... Jenže pak už nebylo co sbírat ;-( Prostě tahle práce není o výsledcích na věčné časy a nikdy jinak.

0 0
možnosti