Diskuze

Ženy vaří denně, tak netouží být šéfkuchařkami, říká hvězda gastrofestivalu

Karlovský gastrofestival, který se koná od 4. do 6. října, představí desátého kuchaře s michelinskou hvězdou. Dvaatřicetiletá Eszter Palagyi z Maďarska je jedinou ženou ve střední Evropě, která ji má. Svou restauraci Costes přivedla k titulu Restaurace roku Maďarska a jí patří ocenění Kuchař roku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

ženy už dnes nevaří, neperou, nemyjí nádobí, nežehlí, nenakupují.

A furt nejsou spokojené a tu svou nespokojenost probírají se stejnými udřenými matkami u kafíčka s rumem v cukrárně

1 0
možnosti
PD

Řekněme si to na rovinu. Chlapi jsou lepší kuchaři. Proto jsou převážně i šéfkuchaři.

1 0
možnosti
Foto

Moc žen u nás, které vaří denně, asi nebude,leda pokud není v domácnosti.Jináč k tomu vaření , rozdíl mezi mužem a ženou je zpravidla ten, že žena jede striktně podle receptu, chlap recept použije jako základ a jinak experimentuje, aspoň já to tak mám ;-)

4 0
možnosti
BB

No tak ja si otvorím aspon 10 rôznych receptov na dané jedlo a skombinujem rôzne variácie podľa seba. Ale je pravda, že ja som začala variť až keď som začala žiť so svojím mužom, ktorý, narozdiel odo mňa, nejaké základy varenia mal, takže k takému vareniu sme sa dopracovali spoločne

1 0
možnosti
BB

Tak ja varím a rada, ale naozaj si neviem predstaviť variť v obmedzenom čase, rýchlo rýchlo, a hlavne tak, aby to bolo podľa chutí čo najväčšieho počtu ľudí. Ja mám svoje špecifické chute a varím pre seba s mužom. A hlavne, varím klasické domáce jedlá, ktoré sú už dnes v reštauráciách o výbere 5 jedál out, dnes sa v reštauráciách varia tie prešpekulované módne hnusy a človek sa už pomaly ani nemá kde normálne najesť. Byť kuchárkou za takýchto podmienok by mi to varenie akurát dokonale znechutilo...

2 0
možnosti
ED

Vy jste v takové restauraci ty hnusy někdy jedla, nebo jak jste přišla na takové moudro?

0 0
možnosti
VK

8-oSkoro každá žena musí vařit denně???8-o Takovou ženu jsem už hodně dlouho nepotkal. Možná ženy na mateřské nebo nechodící do práce, ale většina žen určitě nevaří denně.

4 0
možnosti
JD

Ty si chodí do jídelen pro oběd pro ně je to ztráta času jak říkají.

1 0
možnosti
HB

Přiznám se, že ve svém okolí neznám žádnou ženu, která denně vaří. Jo, ještě naše máma fakt denně, nebo téměř denně, něco vařila. Dnes to tak ale ve většině rodin dávno není.

8 0
možnosti
SK

Té mé je 26 a denně mám vařená jídla. A to nad ní nestojím s bičem �� prostě jí to baví.

1 0
možnosti
ED

Já vařím ráda. Je to pro mne relax po celodenní práci na počítači nebo běhání po schůzkách. U vaření mám čistou hlavu. Ale jedná se o vaření pro rodinu a přátele. Profi gastro provoz je úplně něco jiného.

2 0
možnosti
SK

Jj, v porno průmyslu je logika podobná. Žena souloží denně a doma je frigidní.

2 1
možnosti
SK

IQ pomocné školy . Na úrovni nejmenovaného etnika - že !! Škoda, že jste to ve vzdělání nedotáhl dál než na ........ !

0 2
možnosti
KM

Něco na tom bude. Chlap vaří, protože k tomu má vztah a baví ho to. Aspoň já to tak mám. Když mám náladu, tak uvařím, "mazlím" se s tím, experimentuju a vesměs ty jídla stojí za to. A nevadí mi, že tím strávím třeba 3 hodiny. Ale přítelkyně vaří pořád, takže chápu, že nemá chuť se s tím tak babrat...

2 0
možnosti
PB

P82e41t30r 94B37á60č78a

31. 8. 2019 11:18

Tak to je uzasna logika ;-D

6 0
možnosti
MR

To nemuzes pochopit.

0 1
možnosti