Diskuze

Extrémní gastronomie: na čatní z ohnivých mravenců nezapomenete

Extrémní pálivost indických čili papriček, pikantní zázvor a koření. A pořádná porce agresivních mravenců. To je základ regionální speciality, o které sami Indové říkají, že je možná až příliš pikantní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A další zážitek pak bude druhý den na WC. ;-D

1 0
možnosti

Tak tohle jsem jako děcko před cca 35lety zkusil.

Chtěl jsem fouknout do hadice, co sem našel v trávě.

Blbec jsem se ale prvni nadechl, jak jsem ji měl u pusy.

Byla plná červených mravenců.

Mají recht, že na to člověk nikdy nezapomene.

Stejně jako na kohouta, co mi rozkloval hlavu, když jsem otravoval slepice.

Nebo vosy, co za mnou letěly kolem celého baráku, aby mě doštípaly, že jsem jim dlubal do hnízda.

To byly časy.R^

6 0
možnosti