Diskuze

Volejbalistky Prostějova ovládly Český pohár. Už podeváté za sebou

Podeváté za sebou slaví volejbalistky Prostějova triumf v Českém poháru. Ostrava v olomouckém finále úřadující ligové šampionky v úvodních dvou setech trápila, ale favorit senzaci nepřipustilo a vyhrál 3:0 po setech 27:25, 25:23, 25:17.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BC

Tým jedné hráčky...:-/

0 0
možnosti
PC

P55e36t37r 85C71u44ř74í50n

26. 2. 2016 7:22

Ostrava byla kousek od úspěchu. Jen mít trochu víc štěsti.

0 0
možnosti
VM

Už dlouho neměl trenér Agelu Čada tak nahnáno. Zápas který měl být z hlediska hráčské kvality jednoznačnou záležitostí pro Agel se především díky koncentrovanému a nadšenému výkonu mladého ostravského týmu změnil v bitvu o každý balón. Ostravský trenér Pommer mužstvo připravil tzv. na minutu a už to, že se netradičně k utkání dostavil v obleku mělo trenéra Čadu varovat. Utkání rozhodla mladá Kubánka Mellisa, která sama uhrála 28 bodů.

1 2
možnosti
VM

Je vidět že nekritičtí "přátelé" prostějovského volejbalu jsou pohoršeni, tak ještě něco přidám. Když se podíváme na statistiky ostatních prostějovských útočných hráček, jsou minimálně o polovinu horší než statistiky Mellisy. Co to znamená? V případě že by tato Kubánka z jakýchkoliv důvodů nehrála je evidentní, že by Čadova skupina měla s obhájením poháru velké, opravdu velké problémy.......

1 0
možnosti