Diskuze

Čeští volejbalisté v přípravě získali cennou výhrou nad Francií

Čeští volejbalisté v druhém přípravném utkání s Francií před mistrovstvím Evropy vybojovali nad vítězi Světové ligy cennou výhru 3:2. V Jablonci nad Nisou jim dnes oplatili páteční porážku 1:3.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Názor p.Blažeje je naprosto správný. Popisy volejbalových zápasů mají opravdu velmi nízkou úroveň. Za celou dobu, co volejbal sleduji, a už je to hezká řádka let, bych nejlépe hodnotil popisy volejbalových zápasů, které dělal a snad ještě dělá

pan Zdeněk Šolc. R^. Já sám už jsem tuto oblast popisů volejbalu- mám na mysli samozřejmě klasický-šestkový, negativně hodnotil již dříve, přímo u šéfa diskusí p.Dvořáka- jak je uvedeno ve sloupku vpravo, ale k nějaké nápravě nikdy nedošlo.

Co mně hodně vadí ? Redakční "ilustrační fota", kdy jedna fotografie konkrétního hráče v akci, slouží i pro další zápasy. Jóóó. do popředí se nám dostal plážový volejbal- no a hlavně ten ženský - tam je aspoň co popisovat. Přiznám se, že se také rád podívám. Tak tedy, za zlepšení zápasových popisů. Použiji takový krásný příměr slovenského sporťáka: "Éj, keby zme mali viacej takých pánov Šolcou....... (on tenkrát ale komentoval atletiku).

2 0
možnosti
VB

ČTK je neskutečně k hov.u...Ani sestavy, zpravodajství jak noha.

1 0
možnosti