Diskuze

Srbské volejbalistky jsou znovu ve světovém finále, zářila Boškovičová

Srbské volejbalistky v čele s hvězdnou univerzálkou Tijanou Boškovičovou jsou po čtyřech letech opět ve finále mistrovství světa. Obhájkyně zlata porazily olympijské vítězky Američanky 3:1. Druhé semifinále mezi Itálií a Brazílií se hraje ve čtvrtek od 20 hodin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Celé mistrovství je demonstrace volejbalu s velkým V. Na mistrovství hrají nejlepší hráčky svých zemí, takže ta kvalita musí být vidět. Boškovič pamatují před 5 léty jako 20letou star. Teď po těch pěti letech jsem si všiml, jak v obličeji zestárla a to jí je jen 25. Ta obrovská dřina se musí někde projevit.

Teď se hrál v Brně volejbalový pohár ve kterém už ve svých družstvech hrála děvčata z naší reprezentace. Žádný propastný rozdíl v kvalitě hry jsem neregistroval. Všechny holky se fakt snažily. Za týden začíná extraliga žen, svaz určitě zajistí přenosy zápasů, ale přesto, fandové volejbalu příjďte, hraje se to i pro vás.

1 0
možnosti
VK

Při sledování tohoto ženského volejbalu je mi smutno z toho co předvádějí naše děvčata, jak jsou mátožné.Stejný obraz je i v jiných sportech-s muži je to stejné.

1 2
možnosti