ilustrační foto

ilustrační foto | foto: Václav Šlauf, MAFRA

Druhá porážka karlovarských volejbalistů, opět s celkem ze špičky

  • 0
Druhou porážku v sezoně evidují volejbalisté VK ČEZ Karlovarsko, prohráli na Kladně 1:3 a špička tabulky extraligy jim začíná unikat, jsou pátí.

„Poslední dvě kola jsme hráli s těžkými soupeři, Libercem a Kladnem. Dělali jsme spoustu chyb, zatím nejsme tak silní po mentální stránce. Dnes jsme nevyhráli, protože jsme dělali nevynucené chyby a nedokázali jsme se pořádně sehrát. Je na čem zapracovat,“ přiznal po porážce na Kladně kapitán Karlovarska Ondřej Hudeček.

„Zápas se mi hodnotí špatně, výsledek a předvedený výkon nebyl ideální, dělali jsme mnoho chyb. Tým, který chce útočit na medailové pozici, musí předvést lepší výkon,“ připojil karlovarský trenér Jiří Novák.

Vyrovnaný první set, v němž si Kladno udržovalo minimální náskok, dospěl do koncovky, v níž měli domácí dva setboly, druhý proměnili. Ve druhém už Kladno vedlo jasně, v závěru až 23:18 a s vypětím sil náskok udrželo. Ve třetí sadě se totéž povedlo Karlovarsku.

„Snížili jsme počet chyb a zaslouženě set vyhráli,“ vysvětluje trenér Novák.
Průběh čtvrtého setu připomínal vývoj celého zápasu, a to vyrovnanou hrou na obou stranách. Oba týmy si pravidelně připisovali po bodech a nedovolili soupeři vytvořit si náskok. „Bohužel jsme opět začali chybovat a zápas prohráli.“


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž