Diskuze

Hrazdira: Vídeň je hezká, ale docela drahá

Tři roky bavil při extraligových soubojích fanoušky v dresu JMP Brno. Před letošní sezonou se ale dvaadvacetiletý smečař Michal Hrazdira vydal do zahraničí. Původní verze zněla, že odchází do italského Trevisa do Serie A, které ho mělo poslat na zkušenou do předního rakouského celku HotVolley Vídeň.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Happounk

8. 1. 2008 14:39
Soudit druhé...
...to vám opravdu jde. Na trenéra Haníka mám podobný názor. Ať se daří...
0 0
možnosti

a-je-to

4. 1. 2008 14:14
Pro Michala
Michale, nevím zda máš ve všem pravdu. Píšeš, že trenér je špatný, treninky jednotvárné, ale obratem píšeš o velké zlepšení ve výskoku, jistotě a na příjmu, uhráváš důležité míče, trenér pracuje s tebou individuálně na chybách, co chceš víc ??? ono zase tak hrozné v té Vídni tak nebude ( mimo té podlahy ). Ale kde by jsi mohl hrát CL v základu. A s tou úrovní to bude stejně jako u nás. naše liga není zase tak vysoká kvalita, když se podíváš na výsledky Liberce s Lenikem, sice špičkovým belgickým družstvem, ale zase "jenom" belgickým s průměrnýma cizincemaa stačí to našpičkový český družstvo. Doma jsi byl "hvězda" i když někdy protlačovaná i neprávem ( viz. trenér P.Juda ),všichni kolem tebe běhali no a tady je to všechno trochu jinak, tak trochu profesionálnější a v pro tebe v neznámém prostředí. Ať se dati daří. 
0 0
možnosti

Máza8

31. 12. 2007 12:14
23. ledna
Nenech se rozhodit nějakejma vypatlancema, co se bojí balónu a hřiště viděli z rychlíku. Uvidíme se 23. ledna na Lize mistrů - přijedeme zafandit. Máza a Elvis.
0 0
možnosti

AlesJa

31. 12. 2007 10:32
nekazím, dobře přihrávám
v útoku se mi daří a proč tedy hniješ ve Vídni machírku
0 0
možnosti

3bra3

31. 12. 2007 11:00
Re: nekazím, dobře přihrávám
no tak to bych chtěl fakt vidět, jak dobře přihrává. to nikdy moc neuměl, že by mu ty jednotvárný tréninky něco daly? spíš bídná soutěž.
0 0
možnosti

wyatt

31. 12. 2007 10:25
haha
služby jsou tam drahé, holič stojí 20 Euro.... Přijeď k nám do Prahy, ty střelče, a nech se ostříhat. To ti pak ta Vídeň přijde sakra levná. To je holt velkoměsto, víš, troubo...
0 0
možnosti