Diskuze

Jak se dvě české holčičky z vtipné fotky střetly ve wimbledonském derby

Obě se rozesmějí, když kouknou na jeden archivní snímek z pražské Štvanice. Může být starý tak šestnáct let. „Mně je na něm osm,“ říká tenistka Markéta Vondroušová. „A Marušce devět,“ zmiňuje krajanku Marii Bouzkovou. „Ta fotka je vážně vtipná. Já na ní jsem asi o šest hlav menší. Ona tenkrát byla fakt obrovská,“ doplňuje ještě Vondroušová. A Bouzková tvrdí: „Je opravdu neskutečné, že se známe už tak dlouho.“
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

T18e58r84e59z66a 70H76o81l80á

10. 7. 2023 12:10

Lidi, možná vás to překvapí, ale nemůžete en tak vzít cizí fotku a bez svolení autora ji placnout na komerční stránky. Problém může být v tomhle. Holt asi redaktor fotku viděl a opepřil jí článek. Ale taky bych ji ráda spatřila.

1 0
možnosti
DP

A ta vtipná fotka je kde???

6 0
možnosti
OP

Jako články o krásných gólech bez videa, jenom veeelmi podrobné slovní popisy

3 0
možnosti
JO

J36a11n 45O43p49s25i10t69o38s

10. 7. 2023 10:56

Důležité je se hlavně nepo. srat. Když nemáte co psát, běžte radši do přírody, nebo do ři.ti.

3 2
možnosti
JK

Autor má asi rád pohádky. Kurt 2 není žádný “milý” stadionek, ale nejméně oblíbeny kurt zejména proto, že je nejpomalejší. Ani diváci se sem nijak zvlášť nehrnou, protože sem pořadatelé “uklízejí” tzv. “ nehvězdné” tenisty. BBC to nakonec opět potvrdila, když ve večerní highlights Today’s in Wimbledon zcela ignorovala mač Markéty a Marie. Zato kolem Swiontek s ukrajinskou vlajkou na kšiltovce bylo keců habaděj. Snad jí Svitolenko hodně znepříjemní QF. Azaranko po hodinovém mači, kdy Svitolenko brala supertiebreak , neměla ani náznak ochoty přijít k síti, aby si alespoň tukly raketami. Ale Svitolenko by se jí nejspíš také vyhnula, kdyby vstala z kurtu dřív.

1 9
možnosti
JP

Zkuste psát ty jména korektně. Nosové a v polštině a Azarenko . Když už nehodlate přechylovat .

1 0
možnosti
ZH

Fotka, jakou svět neviděl

26 0
možnosti
KJ

Reakce na diskuzi: A proč by ta fotka měla v článku být?

1 13
možnosti
JS

Slibovana fotka v premiu je?

5 0
možnosti
TN

Články pana Knapa moc rád čtu, ale tohle mi připomíná cimrmanovské "vidíte, jak je důležité koupit si program... aha, tak pardon, my jsme to tam nakonec neotiskli"

25 0
možnosti
TK

Také jsem se šel hlavně podívat na tu avizovanou starou fotku a ono nic.

24 0
možnosti