Diskuze

Kvitová, STrýcová i Siniaková uspěly, Berdychovi návrat nevyšel

Šestice Čechů vstoupila v úterý na travnaté kurty Wimbledonu. Petra Kvitová si poradila s Džabúrovou z Tuniska 6:4 a 6:2, Tomáš Berdych vypadl s Američanem Fritzem 4:6, 4:6 a 3:6, Kateřina Siniaková vyzrála na Rusku Alexandrovovou 2:6, 6:1 a 6:1, Barbora Strýcová zdolala Ukrajinku Curenkovou 6:3 a 6:2, Kristýna Plíšková podlehla Slovince Juvanové 4:6, 6:2 a 4:6, Tereza Martincová nestačila na Číňanku Wang Ja-fan 2:6 a 5:7.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Při vší úctě k Američance Riskeové, tomuto se říká - porazit se sám. Chorvatské krásce Vekičové jsem fandil, trpěl s ní, v podstatě ji rozhodil jediný míč - nevyužitý brejk... Chvíli jí ještě drželo podání, ale nebyla prakticky schopná trefit kurt... Pak už se jen třásla... a složila se. Nepomohla ani pauza při zatahování střechy. Hlava, hlava, hlava, u Vekičové tento problém v hlavě je, nedokáže dotáhnout dobře se vyvíjející zápasy. Dnes to nebyl první zkrat tohoto druhu. Zatažená střecha a umělé světlo - z toho udělalo něco jiného, než jsme u Wimbledonu navyklí. Jakoby nové prostředí.

0 2
možnosti
MS

Alison má ale na podobná selhání celkem štěstí. V Hertogenboschi prohrávala ve finále s Kiki Bertens 0:6 a 1:4 a ještě finále otočila. Kiki si v druhém setu při pádu trochu hnula s tříslem, sice pak po ošetření hrála bez viditelného omezení, ale znatelně jí to vyhodilo z rytmu.

0 0
možnosti
PC

Potěšily obě naše postupem. V ženské části vypadávaly krásky - Muguruzaová, Šarapovová... Velké trápení Vekičové, další krásky na kurtu (jsem čekal, zda přijde povzbudit Wawrinka), hlava, hlava, hlava... Možná jí nyní pomůže těch deset minut při zatahování střechy. Přál bych jí postup, vypadalo to velmi dobře, nyní se trápí a modlí... Berdychovi člověk fandí, ale šance tam nebyla.

1 3
možnosti
MS

Jedna technická poznámka - Donna se s Wawrinkou letos na jaře rozešla

1 0
možnosti
MR

Tak zítra Plíšková s Puigovou, Muchová bvy měla tu Brengleovou seřezat za Markétu, no, Veselý s Cuevasem a moc budu fandit i Bouzkové se Sakariovou - Marie je mi hodně sympatická, ale až na Plíškovou, která hraje ve 14, ostatní češi ve 12 hod. - takže neuvidím nic...:-/

1 2
možnosti
LS

tak co ta mlada gazela?kdyz tak snadno porazila v I.kole slonici snad ji v II.kole neprekvapi ñaka ryba.. ;-D

0 10
možnosti
JK

Petra první zápas po takové pauze zvládla skvěle. Je pravda, že soupeřka nepodala nějaký supervýkon, ale i s takovou se dá trápit, viz dneska Serena. Co je hlavní, že ruka podle všeho drží. Tak snad to tak bude i nadále.

15 2
možnosti

Kvitová hrála velmi slabě. Nebýt vyloženě ubohého výkonu její soupeřky, už by si balila kufry. Omluvou jí může být, že hrála prakticky bez tréninku, ovšem nad takovým počínáním zůstává rozum stát. Obrovské riziko obnovení nedoléčeného zranění a hazardování ze seriózností svého počínání. Když nemá špetku rozumu ona (a to evidentně nemá), měl by ji mít alespoň její tým..

3 7
možnosti
LS
JO

J55a12n 22O92n11d13ř14e22j

2. 7. 2019 20:18

Tak peníze za přihlášení už jsou, výhra byla nad plán takže očekávám Pétin konec.

0 13
možnosti
MR

Upřímně - od ní se toho moc nečekalo...taktéž od Martincové...ale aspoň měly 1 kolo v GS a to ve Wimbledonu a to se cení....

5 0
možnosti
VM

Kristýna ;-D;-D k tomu nemam co napsat...

6 0
možnosti
TH

Byla to i důležitá výhra z hlediska bodů. Petra je už teď v race někde na bodové hranici toho postupu nebo nepostupu. K orpavdu definitivnímu postupu do Šen-Čenu ji chybí pár setů bodů. No a klasický žebříček nemá cenu řešit, teď jde o to jak bude ruka držet. Pozici v top 10 vcelku jistou, obhajovat už bude prakticky jen SF v Cincinnati.

8 0
možnosti