Diskuze

Ferrer pátý titul v Aucklandu nezíská, zastavil ho Sock

Španělský tenista David Ferrer nevyhraje popáté turnaj v Aucklandu. V semifinále na Novém Zélandu ho zastavil americký hráč Jack Sock, jemuž osmý hráč světového žebříčku podlehl 6:3, 1:6 a 2:6. Třiadvacetiletý Sock si zahraje o druhý titul v kariéře proti jinému Španělovi Robertu Bautistovi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Kristýna otočila zápas, takhle má bojovat český sportovec.Ne jak Strachova.To se cení! Ještě pokud zvládne první kolo bude mít u mě 1.Ve třetím při stavu 5-5 brejkla soupeřku, ta už vedla na returnu 30-0,ale pak jí už dvojče Karci fiftyn nepovolilo.

0 0
možnosti
MC

Krejcikova se do hlavní soutěže nepodiva, Kristýna má též problémy. Radek je tam!Vede 6-3\4-0,to už borec jeho typu nepustí. Teď ještě mít přívětivý los

0 0
možnosti
MC

Adam po výhře 6-4\6-3 je ve finále. Mohl by si dát odvetu s Youznym. Zvrátil nepříznivě se vyvíjející druhý set.Prohrával v něm 3-1,ale další hru už Portugalcovi nepovolil.Dokonce o postupu rozhodl na returnu.Poslední fázi kvaldy na AO začala Krejcikova, Kristýna a Radek ještě čekají. Eugénie finále v Hobartu ke šťastnému konci nedotahla.Prostě na servisu musí zapracovat.Ve druhém vedla 2-0, a pak ztratila už všechny hry.Taky by mohla takhle Alize si poradit s Rumunkou.

0 0
možnosti
MC

Měli by vždy na GS automaticky nasadit vítěze posledních turnajů do druhého kola.Takhle jsou pak překvapivá finále a spousta skreci. Viz vítězka ze Sydney Kuznetsova.Může prohrát hned v úvodu s Hantuchovou a k čemu pak tenhle titul byl.

0 0
možnosti
MJ

Pro Světlanu má ten titul asi velkou cenu, zatímco Simona a Belinda se třeba nehodlaly udřít za každou cenu před 1. kolem grandslamu. Simonu asi čeká ve 2. kole Alizé Cornet, to není žádná slabá hráčka.

0 0
možnosti