Diskuze

Jasný aut, pomohlo až jestřábí oko. Brutálně se mi ulevilo, líčí Martincová

Tereza Martincová si ze druhého kola Wimbledonu odnáší spoustu zážitků. Odvrátila čtrnáct brejkbolů a čtyři setboly, už už se bála, že ji poškodí špatný výrok rozhodčího, když si uvědomila, že má ještě jednu možnost jestřábího oka, při mečbolu jí soupeřka pomohla dvojchybou. Skrze tyto peripetie se česká tenistka prodrala k novému grandslamovému maximu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ty jo, tady je to jak na schůzi uličního výboru. Všichni tu řeší jen Terčinu kérku.

Gratuluju Tereze k jejímu velkému úspěchu. Cením si na ní, jak to po tolika letech plácání ve druhé a třetí stovce nevzdala a její zápal pro tenis ji dostal až do třetího kola Wimbledonu.

1 0
možnosti
Foto

Neurážejte uliční výbor touto kérkodiskuzí, Jirko.

Za mne gratulace k vítězství a v dalším kole ať zvítězí ta lepší z našich děvčat :-)

0 0
možnosti
BR

Pro info:

V dnešní době se mnoho lidí nechává tetovat, protože je to módní trend a berou to jako ozdobu, nebo tím chtějí vyjádřit, že si se svým tělem mohou dělat to, co sami chtějí. Tetování bývá spojováno s životním stylem, který není formován křesťanskou antropologií a úctou k lidskému tělu. Tetování často vede k závislosti. Mnozí, když s tetováním začnou, chtějí mít na těle postupně stále více kérek. Tetování bývá ale také součástí ezoterických praktik nebo pohanských či dokonce satanistických rituálů. Při modlitbě za osvobození jsem se často setkal s tím, že se konkrétního tetování drželi konkrétní démoni, kteří se snažili dotyčného tímto způsobem ovládat. Záleželo i na tom, kdo tetování dělal, s jakým úmyslem a jaký symbol tetoval. Setkal jsem se s tím, že skrze tetování lebky došlo k přivolání démona smrti, skrze obraz africké šamanské masky k přivolání démona šamanismu, skrze tetování satanského symbolu k přivolání démonů satanismu. Anton La Vay, autor satanské bible, říká, že „každé tetování je vždy výrazem satanismu, ať je to jakékoli znamení.“ Tetováním křesťanských symbolů se jistě nikdo nestane více křesťanem. Jsem přesvědčen o tom, že tetování nemá s křesťanstvím nic společného a neospravedlní se ani tím, že si necháme vytetovat na své tělo nějakou zbožnou věc.

0 0
možnosti
BR

Podotýkám, že je to převzato.

0 0
možnosti
RV

Ten nápis BABE IS BUSY si tam snad psala sama. To je fakt eklhaft.

2 1
možnosti
JA

Hmm... Příští kolo bude mít Plíšková konečnou?;-)

0 0
možnosti
RV
JB

J80a34n 33B27l70a23ž34e26k

1. 7. 2021 7:30

Nemůžu si pomoct, možná jsem konzerva, ale to, co má na ruce, je prostě hnus. Je to hnusný na chlapovi, tuplem pak na ženský.

12 2
možnosti
Foto

Pravda, tohle už je fakt za nějakou pomyslnou hranicí. To skoro vypadá, jako by na té ruce měla návlek ;-D

Ale je to každého věc. Mě třeba nevadí taková ta decentní tetování, co má třeba Vondroušová. Tetování by však každopádně mělo vždycky mít nějaký význam, tak to mám třeba i u svého jediného.

0 0
možnosti
MM

Jako obrázek. ;-D Hrozná ilustrace na ruce.

10 0
možnosti
MC

V TB ji pomohla Argentinčanka dvema dvojchybami. Jak vime ja a pan Svacina, tak v TB se jich musi vyvarovat. Jeste ze tak. Jinak by ji prejela v setu tretim i zafačlá.

0 7
možnosti
VV

Nejdřív jsem přemýšlel, jestli je slovo zafačlá jedním z Cajthamlových quasi rusismů, jako třeba sloveso sledát, pak mi to ale docvaklo.

0 0
možnosti