VYFOTÍM SI TO. Ukrajinský tenista Sergij Stachovskij si vyfotil mobilem sporný

VYFOTÍM SI TO. Ukrajinský tenista Sergij Stachovskij si vyfotil mobilem sporný moment na Roland Garros, fotku pak zveřejnil na Twitteru. | foto: Reuters

Ukrajinec si vyfotil iPhonem sporný verdikt. Sudí ho za to napomenuli

  • 63
Od sudích se kýženého verdiktu nedočkal, a tak se spravedlnosti dožadoval aspoň na sociálních sítích. Ukrajinský tenista Sergij Stachovskij předvedl během zápasu 1. kola Roland Garros nezvyklý kousek: vyfotil si sporný verdikt rozhodčího přímo na dvorci svým mobilním telefonem a pak ho zveřejnil na Twitteru.

"Tady je to, o co jste mě žádali," napsal k twitterovému příspěvku a přiložil fotografii sporného verdiktu. Podle Ukrajince byl míč dobrý, podle sudích v autu.

Přímo na kurtu se však velkého pochopení rozhodčích nedočkal.

Naopak - za svůj čin si vysloužil napomenutí. A stejně mu to nebylo nic platné, s nasazenou sedmičkou Richardem Gasquetem prohrál 1:6, 4:6, 3:6.

"Byla to vtipná situace. Myslím, že si byl jistý, že míček byl na lajně. Souhlasím, že to bylo těsné. On je jeden z nejzábavnějších hráčů na okruhu, neměl jsem s tím žádný problém," řekl vítěz utkání k neobvyklé situaci na kurtu.

Stachovskij však možná problém mít bude. "Očekávám pokutu, tak teď zkusím s tou fotkou zabojovat," řekl Ukrajinec.

Navíc to nebylo poprvé, co se k podobnému činu uchýlil. Podobnou taktiku zkusil už před pár týdny v Mnichově, tehdy naopak tvrdil, že byl míček v autu. Tenisoví experti mu však odpovídali, že pravdu nemá. Posuďte sami.

AUT! Ukrajinský tenista Sergij Stachovskij vyfotil sporný moment na mobilní
TO, CO JSTE ŽÁDALI. Tenhle snímek sporného míčku dal na Twitter ukrajinský

SPORNÉ MOMENTY. Ukrajinec Stachovskij si před pár týdny v Mnichově (fotografie vlevo) vyfotil dopad míčku a tvrdil, že to byl aut. Snímek vpravo pořídil tenista na Roland Garros a dožadoval se dobrého míčku.

,

Tenis v roce 2024

15. - 28. 1. Australian Open, Melbourne
26. 5. - 8. 6. Roland Garros, Paříž
1. - 14. 7. Wimbledon
26. 8. - 8. 9. US Open, New York
12. - 17. 11. Finálový turnaj B. J. Cupu, Sevilla
19. - 24. Finálový turnaj Davisova poháru, Malaga