Diskuze

172 minut na cestě za maximem. Nervíky byly vidět, usmál se Veselý

Právě na těchto kurtech vstoupil do elitního tenisového světa, tady si Jiří Veselý zahrál svůj první grandslam mezi dospělými. Až letos ale na antuce u Bouloňského lesíku prošel do 3. kola. „I když to nedělám často a nedělám to rád, musím se pochválit, že jsem to dokázal ustát,“ řekl Veselý po vítězné čtyřsetové přetlačované.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Ještě by mohl zmenšit počet ťukanců s míčkem o zem před servisem, na který si dává dost na čas. Sudí ho musela napomínat.

0 0
možnosti
MZ

Bautista Agut bude velmi tezky souper.

Pokud pres nej prejde, bude to pro me o hodne vetsi prekvapeni, nez vyhra nad Sockem

0 0
možnosti
HM

hráči s nervíkama to budou mít dycky těžký. v tom případě bych do veselýho kariéry moc nadějí nevkládal, páč labilita je ultimátní nepřítel podstatnějších tenisových úspěchů

1 0
možnosti
MV

Kdyby se Veselý raději soustředil na hru, než po každým fiftýnu žádal o ručník a utíral si raketu, mohl by být v lepším rytmu. Tohle ručníkaření už hraničí s rozmazlením. Hráči berou takový prachy a ještě se nechávají hýčkat jak malý dětičky. Tohle opravdu ne tenise nemusím.

0 0
možnosti
PH

Zkuste si někdy zahrát tenis s mokrou rukou a možná to pochopíte

0 0
možnosti
KJ

Tak Bedene je Brit se slovinskými kořeny, kmenem, větvema i listím :-)

0 0
možnosti
Foto

Jiřímu gratuluju. Nicméně jestli to byly nerviky, tak bych se příliš nesmál a něco s tím dělal.

1 0
možnosti
MV

Já předpokládám, že se s tím něco dělá. Byl pověstný tím, že se psychicky sesypal, když měl dokončit prakticky vyhraný zápas.

0 0
možnosti
Foto

Jirka mluví rozumně, snad proti Bautistovi překvapí.

3 0
možnosti
VS

Fandím všem našim sportovcům, samozřejmě tedy momentálně na RG Jirkovi Veselému, Tomáši Berdychovi a našim holkám, možná jsem měl dodat především našim holkám ... :-) Včera jsem se díval na Jirkův zápas a samozřejmě blahopřeji. Den před tím jsem sledoval i Tomášův zápas. I přes zmíněné gratulece si dovolím lehkou výtku, totiž zápasy obou jsou poměrně nezáživné a Jirka ani Tomáš příliš nepřekvapí, přesněji tedy pestřejší hrou. Myslím, že pro soupeře jsou velmi dobře čitelní a hráči na žebříčku výše postavení to rychle dokáží využít. Každopádně hodně štěstí do dalších bojů! [>-]

3 0
možnosti