Diskuze

Berdych zakončí tenisový rok v elitní desítce. Už posedmé za sebou

Posedmé za sebou ukončí Tomáš Berdych sezonu coby příslušník elitní světové desítky. Zatímco český tenista ji uzavírá, na první příčce se poprvé v kariéře přehoupne do nového roku Brit Andy Murray, který korunoval své báječné časy nedělním triumfem na Turnaji mistrů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dlouho žádná novinka o Petrušce ;-) Inu, není v "elitní desítce". Já si na ni vzpomněl, když jsem viděl, jak ostatní hrály s "babou rumunskou" ;-D http://www.wtatennis.com/news/article/6079868/title/vote-now-2016-shot-of-the-year

1 2
možnosti

https://pbs.twimg.com/media/CxzTI9AVQAAHu78.jpg - pak si dala špekatá břišní tanec ;-D

Jiří Kvěš cvrlikal‏: Zaslouženej, holky. ;-)

Hradecká jo = vyhrála ve Fed Cupu s Plíškovou ve Švýcarsku čtyřhru a taky 2015 s Allertovou v Kanadě, když se Petrušce do zimičky nechtělo!S Hlaváčkovou byly i ve WTA FINALS ;-)

0 1
možnosti
VK

On je furt v Top10, sakra. Tak to bohuzel nemuzu napsat komentar ve stylu "nemas na to, radeji jdi do duchodu". No nic, tak se vratim k "a stejne nebudes uplne nejlepsi a nikdy nic nevyhrajes a nemas na to" (ironie)

3 0
možnosti
JV

Jednou, a bude to brzy, si vzpomeneme, že jsme měli tenistu a ten byl sedm let v elitní tenisové desítce..Doufám, že po sedmi - z tohoto hlediska - tučných letech nepřijde sedm hubených let. Nezlobil bych se, kdyby z tohoto úsloví Tomáš vybočil a ještě v té desítce rok či dva zůstal..

11 0
možnosti
JK

J92i42ř23í 76K64v84ě26š

21. 11. 2016 11:46

Třeba tři, ať to hezky zakulatí. :-)

2 0
možnosti