Diskuze

Kvitovou v New Havenu zastavila bolest. Čtvrtfinále vzdala

Smolně skončil pro Petru Kvitovou její oblíbený turnaj v New Havenu, česká tenistka byla nucena vzdát čtvrtfinálový souboj se Španělkou Carlou Suarezovou. První set prohrála 3:6 a dál v zápasu kvůli bolesti v levém rameni nepokračovala. Špatný signál před blížícím se US Open.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Podle průběhu prvního setu se hrál poměrně kvalitní tenis a nic nenasvědčovalo, že by ho měla skrečovat. Je ale možné, jak uvádí, že na servisu se necítila komfortně a pro soupeřku byl poměrně čitelný. A kdyby tam byl kalkul, tak k utkání nemusela vůbec nastupovat, a nebo zápas dohrát.

At je to tak nebo tak, je to ideální čas pro přesun a aklimatizaci z poklidného New Havenu do bouřlivého New Yorku. Většina konkurentek již pilně trénuje.

Wickmayer je pro 1.kolo nevyzpytatelná a nečitelná hráčka, a i když spolu hrály naposledy někdy před 5-ti léty umí Petru porážet.

3 0
možnosti
JK

J43i61ř28í 28K75v31ě57š

24. 8. 2018 11:51

Myslím, že skreč byla rozumná.

Už od začátku bylo vidět, že Petra nebyla úplně ve své kůži, oproti předchozím zápasům nebyla tak dobře koncentrovaná, nebyl tam tak dobrý pohyb, nedokázala ve výměně dostat soupeřku pod tlak, čehož CSN dokázala bravurně využít. Myslím, že spíš než že by ji to rameno omezovalo fyzicky ji omezovalo v tom, že se podvědomě šetřila a nedokázala se plně koncentrovat.

Celkově myslím, že ta skreč byla spíš preventivní a že jí (snad) nic vážného není. Nakonec měla tam i svou fyzioterapeutku a předpokládám, že to s ní konzultovala a že by nešla hrát, kdyby k tomu neměla její souhlas. Ne snad, že by si to zranění vymyslela, fyzio si na kurt volala už v předchozím zápase, takže nějaký problém tam očividně byl, ale řekl bych, že nestartovat za pár dní US Open, vyřešil by to nejvejš tejp a prášek na bolest a zápas by normálně dohrála.

3 0
možnosti

Jirko já bych se tě pomalu začal bát. To už zavání stalkingem... :-)

1 0
možnosti
JM

J15a50n 12M74i87l62e59r

24. 8. 2018 11:39

Já jí měl ve Victorii v AKOvce samozřejmě na výhru a jen mě ten zápas vyřadili a menší výhru uznali

0 0
možnosti
JS

Sportem k trvalé invaliditě.

0 1
možnosti
MN

Tak to je smůla, zrovna těsně před us open. Snad se nějak vykurýruje.

1 0
možnosti
JS

Tak i Plíšková vzdala kvůli rameni. Je to rozumné řešení. Kiki Bertens to udělala nejlépe. Odhlásila se z dvouhry. Aby ale nevychladla,tak si zahrála čtyřhru,a tu pak na konci týdne vzdala. Mohlo by se o tom polemizovat,ale ty turnaje před GS jsou prostě nadupaný. A finalistky (a i semifinalistky) už dost často na dalším turnaji brzy vypadly. A GS je nejdůležitější turnaj. Kdo by chtěl riskovat?

1 0
možnosti
LS

opravdova lviceR^;-D

1 16
možnosti
JS

I lvice po nažrání odpočívají. A Kvitová už toho letos nahrála dost. Jen GS ji letos nevyšly. Takže proč riskovat,když každý od ní čeká konečně prálom?

7 1
možnosti
AM

Smitkova a Pavlasek...dve uz asi zhasle Cz tenis.hvezdicky.....:-/

3 0
možnosti
LK

Já si nemyslím že by Petra byla jednou z těch, která zápas skrečuje kvůli důležitějšímu turnaji. Jak už někdo podotkl, v minulosti tento turnaj už několikrát vyhrála. Navíc pokud se nepletu, v profesionální kariéře skrečovala včetně dneska pouze dvakrát. Nicméně doufám, že to nebude nic vážného a stihne to vyléčit do USO.

11 0
možnosti
MH

Jen doufám, že to bude jen "klidová přestávka" před US OPEN. Ono hrát v kuse 5 týdnů není jen tak. V opačném případě jde o velký problém a nějakou pauzu to asi chtělo. Tak snad to opravdu nebude moc vážné! Přeji hodně zdraví a úspěchy na US OPEN![>-]

9 0
možnosti