Diskuze

Vondroušová končí v Petrohradu v prvním kole, padla s Tomljanovicovou

Markéta Vondroušová vypadla na turnaji v Petrohradu v prvním kole. Pátá nasazená česká tenistka nedotáhla do konce nadějně rozehraný zápas s Ajlou Tomljanovicovou a soupeřce z Austrálie po více než dvouhodinové bitvě podlehla 6:3, 3:6, 4:6.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Markéta ještě není ve své kůži a byla dost frustrovaná, jak jí to tam nepadalo, moc jsem ji přál, aby se chytla. No nic ono si to zase sedne a bude nejlepší:) Věřím že se zase vrátí tam kam patří a bude drtit i ty z top ten

1 1
možnosti

Linda Fruhvirtová zvládla první kolo na ITF 100000, první set projela 2:6 a pak otočila 6:1, 6:2. Dostala divoukou kartu a tak třeba se rozjíždí další naše úžasná nadějeR^[>-]

6 0
možnosti

Škoda. Antuka, kde by se mohla Markéta zvednout, ještě úplně za rohem není a tyto porážky jí asi trochu zacloumají sebevědomím. Tak se rychle chytit, klidně i na nějakém menším turnaji, viz Jirka Veselý.

3 0
možnosti

Kdyz se ji povede vylepsit servis, bude tam kde byla a mozna jeste lepsi. Na prijmu je skvela, ale udrzet si servis je pro ni hrozne tezky. Mozna to souvisi s tim jejim zranenim. I v tom zapase , ktery vyhrala dvakrat sest nula, byly nejdelsi hry pri jejim servisu.

3 0
možnosti