Diskuze

Rafa, šampion bez nervů? Kdepak, jen to nedávám znát, popsal Nadal

Oslavujte krále! Pouhé tři sety poztrácel Rafael Nadal v průběhu posledního grandslamu sezonu, ve finále s Kevinem Andersonem zvládl všechny tři sady. „Odehrál jsem takový zápas, jaký jsem měl,“ hodnotil španělský fenomén spokojeně. Jeho třetí triumf na US Open v kariéře jen korunuje báječný Nadalův rok 2017.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Rafa je skvělý tenista a velký bojovník, ale já prostě nepřekousnu to, že neustále zdržuje a narušuje tím plynulost hry. Rituály ať si dělá, jaké chce, ale prostě se "musí" vejít do stanoveného limitu a ne, že se 2x otře ručníkem, 2x si upraví vlasy, vytáhne trenky ze zadku a po 30 sekundách jde podávat. To, že to jemu i třeba Djokovi rozhodčí tolerují není v pořádku a jsem určitě pro, aby bylo zavedeno elektronické měření prostoje mezi jednotlivými výměnami.:-/

7 2
možnosti
RW

Nevím, jestli jste včerejší zápas viděl, ale napomenutí za překročení časového limitu dostal Anderson, ne Nadal. Ten se naopak bez problémů vešel do cca 22 sekund.

0 1
možnosti

J11a52n 32Č56á95p

11. 9. 2017 10:36

Nervózní nebo klidnej, ten jeho předservisový rituál s vlkem by rozhodil každého.

5 2
možnosti
MF

máte pocit, že to ještě někoho rozhodí, když dělá po celou kariéru naprosto to stejné? :-)

6 0
možnosti
JA

J64a63n 73A89n49d33r73á58š

11. 9. 2017 9:49

Nadal tu hral opravdu hodne kvalitne, vcerejsi finalovy zapas predvadel svuj nejlepsi tenis, ta delka uderu byla vynikajici. Pan Anderson jednoduse nevedel co hrat. Velka skoda, ze Murray udelal tu prasarnu a zamezil finale Nadal - Federer. Z te dolni poloviny pavouka by Roger postoupil a pro Nadala by to byl jeste sladsi triumf R^

3 0
možnosti
JK

Nebýt zranění tak Federer jasně vyhrál, ale tak v 35 letech už je třeba myslet na každou maličkost. Vynechání antuky mu darovalo titul na Wimbledonu, halová sezona ale už pro něj byla moc dlouhá. Nadal mě překvapuje tím, že mu drží zdraví.

2 6
možnosti
JK

Je jen jeden, a určitě to není Nadal.

2 4
možnosti
JK

Jo, měl to opravdu těžký. Za celou dobu nepotkal hráče z top20 a jedinej z top30 Del Potro se očividně po prvním setu zranil, Federer byl zraněnej od začátku a Murray s Djokovičem tam vůbec nebyli.

Nejslabší US Open a Grandslam za posledních 20 let? Asi jo.

5 4
možnosti
PV

Jo, takovej TOP 5-10 Berdych, ten by mu ukazal, zac je toho loket.

Mel Rafa fakt obrovsky stesti..stejne jako na poslednim FO

3 0
možnosti
MF

Od zápasu s Dolgopolovem hrál TOP tenis, kterému nešlo příliš dlouho vzdorovat. Pokud vyhraje turnaj mistrů, bude mít de facto vše - všechny 4 GS, OH ve dvouhře i čtyřhře, bude světová jednička, vyhrál téměř všechny 1000vky. Pokud mu bude zdraví sloužit, historické pořadí počtu GS bude ještě hodně zajímavé.

6 0
možnosti
MC

A jen proto, ze se plne soustredi na to co dela. Zadne rozptylovani se deckami a rodinou. Je to opravdovy profesional. Tim mi zas je sympaticky.

0 7
možnosti