Diskuze

České tenisové postupy: Šafářová, Záhlavová-Strýcová, Allertová i Rosol

Českým tenistům se ve středu až na Karolínu Plíškovou dařilo. Do čtvrtfinále v Moskvě postoupila Lucie Šafářová. Druhé kolo v Lucemburku zvládla Barbora Záhlavová-Strýcová a hodně překvapivě i Denisa Allertová a turnaj ve Vídni úspěšně zahájil Lukáš Rosol.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M87i95l90a43n 80Š22m52í24d

16. 10. 2014 10:16

Po tom co předvedla Plíškova proti Mladenovič ,musím bohužel opravit svůj názor na její zařazení do reprezentace a doufám ,že si to uvědomí i Pála.Nedovedu posoudit nakolik to ovlivnilo zranění .Pokud však bylo takové ,že utkání odchodila a odstřílela,tak neměla vůbec nastupovat.Soupeřka mimo slušný servis nehrála vůbec nic a Plíšková jí vítězství darovala. Při sledování tohoto utkání bolely oči. Naopak velmi příjemným  překvapením bylo sledování zápasů Siniakové a Allertové.Souhlas s příspěvkem p. Čarneckého k výkonu Allertové. Tak má vypadat přístup k zápasu a i kdyby prohrála tak divák vidí,že se jí nedá nic vyčíst.

0 0
možnosti

K té Plíškové - někde jsem četl, že jí doktoři doporučili odpočinek, že k zápasu radši vůbec nemá nastupovat. Je tu však jiný faktor. Nevím to jistě, ale pokud se hráčka odhlásí těsně před turnajem, i ze zdravotních důvodů, celý rok se jí do žebříčky ten turnaj počítá za 0 bodů. To by v pozici Karolíny v podstatě znamenalo odečet 110 bodů za Kuala Lumpur. Při vzestupech Svitoliny, Benčič, Giorgi, Diyas, Riske, znovuprobuzení Lepchenko nebo Barthel či těsných náskocích na Lisicki, Záhlavovou-Strýcovou by těchto 110 bodů mohlo být klíčových při souboji o nasazení v Austrálii.

0 0
možnosti
MZ

Pliskova potrebuje odpocinek jako sul. Je to sice mlada hracka, ale takovou palbu turnaju jeji telo uz nemusi zvladat.

0 0
možnosti

Životní výhra Denisy Allertové! Opravdu se mi moc líbil její výkon. Lisická sice dělala spoustu chyb, ale Allertová má výbornou volbu úderů, je vidět, že opravdu používá hlavu. Zároveň i perfektně zvládla všechny nápory Lisické jako brejknutí zpět na 5:5 v prvním setu nebo vyrovnání na 2:2 v setu druhém. Denisa tak zažívá opravdu průlomovou sezónu, na konci loňského roku byla 327. (kvůli zranění skončila někdy v srpnu), po tomto turnaji bude nejhůře 123. a stejně jako Kateřina Siniaková útočí na přímý postup do hlavní soutěže v Austrálii!!R^R^R^

4 0
možnosti
JP

Denisa Allertová vede nad Lisickou v prvním setu 5:2.

1 0
možnosti

Konečně Rosol vyhrál, to to trvalo. No, jsem zvědav jestli dá Troického, pokud jo, znamenalo by to asi návrat do formy :-)

0 0
možnosti
LB

Tak nějak. A potřeboval by to jako sůl už kvůli tomu, že ve Vídni obhajuje SF, pokud se nepletu

0 0
možnosti