Diskuze

Plíšková: Nechci vypadat jako zmoklá slepice. Ve Fed Cupu nemám kamarádky

Loni se tenistka Karolína Plíšková stala světovou jedničkou. Září ve Fed Cupu. Nedávno ovládla turnaj ve Stuttgartu. Právě si hýčká osmizápasovou vítěznou sérii. V Madridu postoupila do čtvrtfinále. Nicméně sní o ještě vzácnějších titulech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Tak ok, jen uplne nechapu, proc ten Fedcup hraje...

1 0
možnosti
HM

H37o61n27z27a 59M69á61z82a

11. 5. 2018 11:51

Karolína je pro mně strašně sobecká a hodně neupřímná, když si nepřizná , že tenis hraje jen a jen pro peníze (proto nepřijela do Prahy) což dokumentovala v odpovědi na otázku o grenslemu- " nejdůležitější jsou peníze, body až pak teprve titul"!RvRv

2 2
možnosti
PH

Tak mne se timto rozhovorem potvrdilo, ze neni hloupata a ma vse srovnany. Je sva a nikdy nebude nejsympatictejsi zenou tenisu, ale vi, co dela.

3 1
možnosti
MU

Pokud to Pála četl, tak by měl reagovat tím, že by do Fed Cupu Karolínu nepovolával, máme dost jiných výborných tenistek, jen se podívejte kolik jich máme v první stovce a to jak ve dvouhrách , tak ve čtyřhrách, raději se budu dívat na zápasy Petry Kvitové a Strýcové u kterých je vidět bojovnost, než na zápasy královny ledu Plíškové, ale to je jen můj názor.....

3 8
možnosti
AN

A69n20d23r60e68a 81N70o58v19a

10. 5. 2018 16:00

Proboha, to, ze nema kamaradky mezi tenistkami neznamena, ze nema zadne mimo tenis.

4 0
možnosti
LK

V, kdo říkáte že nemá kamarádky, s Gorgesovou vychází velmi dobře.

1 1
možnosti
AN

A54n74d66r22e36a 43N43o82v94a

10. 5. 2018 15:53

Treba i s Mladenovic. Ale to je jedno, mit kamosky fakt neni nici povinnost.

2 0
možnosti
Foto

Čtu níže srovnávání Plíšková - Koukalová. Voda a oheň. Chladná, přímočará a monotématická Plíšková, profesionál, každým coulem, egoistická. Náladová, citlivá rozmarná, rozptýlená mnoha směry, renesanční Koukalová, která profesionální sport ani nechtěla dělat.

2 2
možnosti
Foto

Á, Jindra jede! Bere to šmahem ;-D

0 1
možnosti
JS

J63o79s20e89f 61S51t94e52f11l

10. 5. 2018 13:09

Ve Fed Cupu nemám kamarádky. Nezlobte se,ale připomíná mě to biatlon. 5 let čtu,jak skvělá parta to je,a teď nevím,co si o tom myslet. A teď to samý. Kolik let čtu jaká skvělá parta je ve Fed Cupu,a teď mám dojem,že Plíšková to bere,jen aby si získala české diváky na svou stranu.

4 4
možnosti
Foto

Dobrá parta mezi ženskými sportovci asi neexistuje. Myslím, že snad mohla před lety panovat příjemná atmosféra v kolektivu basketbalistek Gambrinus Brno, když sbíraly titul za titulem a možná i v repre, stříbro na MS 2010.

A biatlon proti tenisu, to je růžová knihovna.

1 3
možnosti
MV

A vubec...je to opet tady..glorifikovani, byt vynikajici, ale sobecke a namyslene tenisky..ze pry o tom tenis je...ze pry bez toho by nebyla tam, kde je...

OMYL.

Skutecni sampioni jsou ti s otevrenym srdcem. Kamaradi.

Nadal s Federerem.

Martina s Everttovou.

....

Vsak vzpomenme na dobu pred deseti lety..Vaidisova, Benesova...same ledove kralovny...a pak prisla Petra, ktera vybudovala duch fedcupoveho tymu, nastartovala jeho uspechy a nastartovala chut hrat a motivovala i jine hracky, kterym chybelo Neco. I diky ni se ozivila Lucka Safarova a obecne cely cesky tenis.

Krome toho, ze Safarova a Kvitova spolu dokazou naramne vychazet, jsou kamaradky, a to i ve vysokem tenisu. To je pro me mnohem vetsi charakter a pribeh, nez kus ledove sochy ovladane jednim floutkem, ktery si na ni buduje jmeno.

15 5
možnosti
PK

No a co Serena a Caroline? Tam to je tak daleko, že Wozniacká si dělá otevřeně ze Sereny při exhibicích legraci. Vycpala si prsa a předváděla jí. Serena jí jezdila fandit na maratony. A to se o Sereně povídá bůhví co.

Ale vzor je vzor. Není podle mě na okruhu sebestřednější a bezohlednější ženská než je Mášena. A v ní má slečna Plíšková vzor...

10 0
možnosti